Teddy Together
3DS

23,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 24734
  • Ktoré dieťa nikdy nesnívalo o tom, že jeho obľúbená hračka ožije? Presne to sa stane v netradičnej hre Teddy Together, ktorá sa podobá hrám v štýle Nintendogs. Jedná sa o ideálny titul pre hranie rodičov s mladšími deťmi, zatiaľ čo si ich ratolesti budú rozvíjať schopností, ako je čítanie alebo medziľudské vzťahy.

    POMENUJTE SVOJHO MEDVEDÍKA
    Príbeh hry začína, keď je do vášho domu doručený plyšový medvedík spoločne s tajomným kľúčom. Čary sa začnú diať, keď sa medvedík prebudí k životu a začne s vami hovoriť! Deti môžu dať medvedíkovi meno, čím sa vytvorí okamžité spojenie medzi týmito dvoma novými priateľmi.

    OBJAVTE MEDVEDÍKOVE ČARO
    Od tohto bodu postupuje príbeh o kúsok každým dňom a vy sa tak postupne dozviete viac o medvedíkovi a tajomnom kľúči, čím sa z tohto titulu stáva ideálna rozprávka pred spaním, ktorú si môžu užiť rodičia spoločne so svojimi deťmi.

    NAKŔMTE MEDVEDÍKA
    Medvedík miluje jedlo, takže si s ním deti môžu hrať v zábavných mini hrách, v ktorých pre neho budú pripravovať najrôznejšie pochúťky. Je ale potrebné byť opatrný. Občas je jedlo príliš horúce a tak budete musieť fúkať do mikrofónu, aby najprv dostatočne vychladlo!

    OBLEČENIE A SRSŤ
    Nemusíte sa ale báť, pretože medvedík zároveň miluje kúpanie, takže nikdy nezostane špinavý nadlho! Svojho medvedíka môžu deti obliecť do veľkého množstva tričiek, čapíc, topánok, doplnkov a ďalšieho oblečenia a dokonca mu môžete meniť farbu srsti.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry
fallout, falloutseries, falloutanthology