The Sims 3: Domácí Mazlíčci
3DS

19,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Nintendo 3DS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 16559
  • Viac maznáčikov znamená viac zábavy – K dispozícii máte veľa zvieratiek rôznych rás a široké kreatívne možnosti, a preto svojim simíkom môžete vytvoriť naozaj jedinečných psíkov, či mačičky. Možnosti sú nekonečné!; Staňte sa zvieratkom – Ovládajte priamo jednotlivé zvieratká, hrajte sa s nimi, behajte a skáčte. Staňte sa dokonalým priateľom simíka!; Vyrazte za dobrodružstvom – Simíci môžu objavovať históriu svojho mesta a s pomocí maznáčikov nachádzať poklady, riešiť záhady, chytať vzácne zvieratká do zbierky a niekedy tiež naraziť na ducha; Maznáčikovia majú svoje vlastné vlastnosti – Osobnosti maznáčikov vašich simíkov môžu byť prakticky akékoľvek: môžu byť inteligentní, priateľskí, hraví, agresívni, prejaviť sa v nich môže i dobrodružná povaha; Maznáčikovia sa môžu naučiť schopnosti – Mačky a psy sa môžu naučiť loviť, psy sa dokážu naučiť hľadať špeciálne predmety do zbierky a aportovať. Nová sily karmy! Za Herné peniaze (Play Coins) si môžete kúpiť rôzne sily karmy pre ďalšie hýčkanie, či trýznenie simíkov; Vymieňajte si simíkov s priateľmi! Prostredníctvom funkcie Nintendo StreetPass si môžete vymieňať simíkov a ich maznáčikov s priateľmi, ktorí majú tiež 3DS.

    "Domácí Mazlíčci" predstavujú najväčší projekt v histórii celej série, pretože v sebe spája to najlepšie zo The Sims 3 a oveľa bohatšie herné zážitky vďaka novo pridaným zvieratkám. Hráči môžu vôbec po prvý krát hrať za svoje zvieratká a sledovať život ich očami.

    Pred hráčmi sa otvárajú nekonečné kreatívne možnosti hrania jednotlivých príbehov tak, ako budú chcieť len oni sami, či už pôjde napríklad o slobodného chlapca, ktorý „loví“ v parku na svojho psíka dievčatá, alebo šéfa kriminálneho gangu a jeho zlú mačku.

    Budete si môcť tvoriť, upravovať a hrať s viac než stovkou rôznych plemien mačiek a psov, ako je napríklad austrálsky ovčiak, alebo mainská mačka. Ďalšie nekonečné varianty vzniku nových originálnych plemien ponúka možnosť šľachtenia a zdielania zvieratiek s priateľmi v hre.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel