YO-KAI Watch 2: Bony Spirits
3DS

41,99
Nákupom získate 0,17 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 25819
  • Nate a jeho lojálni spoločníci Jibanyan a Whisper, sa vracajú spoločne s hrami YO-KAI Watch 2: Bony Spirits a Yo-Kai Watch 2: Fleshy Souls. Pripravte sa cestovať časom, detailne skúmať prostredie, priateliť sa so svojráznymi a často roztopašnými Yo-kai a objaviť pôvod prvých Yo-kai Watch. Po prvýkrát budete môcť vziať svojich obľúbených Yo-kai a postaviť sa s nimi svojim kamarátom v množstve herných módov.

    YO-KAI A NEPLECHY
    Každý Yo-kai má svou jedinečnou osobnosť, ale jedno majú všetci spoločné. Veľmi radi robia neplechu, zatiaľ čo zostávajú skrytí ľudskému zraku. S trochou porozumenia a správnym jedlom je možné si Yo-kai nakloniť na svoju stranu a zobrať ich na epické dobrodružstvo.

    CESTOVANIE V ČASE
    Na svojej výprave stretnete špeciálneho YO-KAI s menom Hovernyan, ktorý vám ukáže, ako cestovať časom. Budete môcť navštíviť mesto Springdale tak, ako vyzeralo pred 60 rokmi, cestovať medzi rôznymi lokalitami a okamžite prepínať medzi minulosťou a prítomnosťou, zatiaľ čo sa budete snažiť odhaliť tajomstvá ukrývajúce sa za skazenými Yo-kai.

    MULTIPLAYER S PRIATEĽMI
    Po prvýkrát môžete meniť YO-KAI medaile online a vytvoriť si tak tím zo svojich obľúbených Yo-kai, s ktorými môžete vyzvať svojich kamarátov v plnohodnotných multiplayerových módoch. Nech už vyhráte alebo nie, získate Battle Pointy, za ktoré si môžete kúpiť predmety z oficiálneho BP obchodu.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz