YO-KAI Watch 2: Psychic Specter
3DS

41,99
Nákupom získate 0,17 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Štítky: Fantasy
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 27134
  • Ultimátna výprava do sveta tajomných a šibalských Yo-kai sú s hrou YO-KAI Watch 2: Psychic Specters ešte lepší, vďaka kompletnému obsahu verzii Bony Spiritis a Fleshy Souls ponúka aj 12 úplne nových úloh, šance spriateliť sa s 15 hriešnymi Yo-kai, exkluzívne dungeony pre majiteľov pôvodných hier, nové lokácie na preskúmavanie a v neposlednom rade taktiež vylepšenú verziu kooperatívneho módu.

    YO-KAI A NEPLECHY
    Každý Yo-kai má svoju jedinečnú osobnosť, ale jedno majú všetci spoločné. Hrozne radi robia neplechu, zatiaľ čo zostávajú skrytí ľudskému zraku. S trochou porozumenia a správnym jedlom je ale možné si šibalov Yo-kai (starých aj nových) nakloniť a pribrať ich na svoje epické dobrodružstvá.

    YO-KAI Watch 2: Fleshy Souls (3DS) CESTOVANIE V ČASE
    Na svojej výprave potom hráči stretávajú špeciálneho Yo-kai s menom Hovernyan, ktorý im ukáže, ako cestovať časom. Budú teda môcť navštíviť mesto Springdale tak, ako vyzeralo pred 60 rokmi, cestovať medzi rôznymi lokalitami a okamžite prepínať medzi minulosťou a prítomnosťou, zatiaľ čo sa budú snažiť odhaliť tajomstvo skrývajúce sa za skazeným Yo-kai. Na svojich cestách časom budú môcť hráči splniť vyše 80 napínavých vedľajších úloh, ktoré zahŕňajú vypomáhanie obyvateľom mesta s ich každodennými problémami. Podaním pomocnej ruky miestnym hráči naviac objavia nové Yo-kai a získajú užitočné predmety, ktoré im pomôžu na ich dobrodružstve.

    YO-KAI Watch 2: Fleshy Souls (3DS) MULTIPLAYER S PRIATEĽMI
    Úplne prvý krát môžu hráči meniť Yo-kai medaile online a vytvoriť si tak tím zo svojich obľúbených Yo-kai, s ktorými následne môžu vyzvať svojich kamarátov v plnohodnotných multiplayerových módoch. Nech už vyhrajú alebo prehrajú, získajú Battle Pointy, za ktoré si budú môcť kupovať predmety z oficiálneho BP obchodu. Tie im pomôžu posilovať a vypúštať uväznených Yo-kai. Tento unikátny súbojový systém podporuje priateľský a férový multiplayerový zážitok pre hráčov všetkých vekových kategórií a schopností. 

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel