Asphalt: Urban GT
NDS

36,99
Nákupom získate 0,74 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Kód produktu: 11981
  • 20 licencovaných vozov. Dočkáte sa aj najznámejších a najrešpektovanejších závodných vozov, vrátane aj takých značiek ako je Lamborghini, Jaguar, Hummer, VW, Audi atď. ;Osem tratí inšpirovaných skutočnými miestami. Pripravte sa na pretekanie skrz známej ulice New York City, Miami, Paríža a Tokia ;Duálna obrazovka, duálny prístup. Hráči môžu významne profitovať z výhod sledovania svojho postupu na spodnom displeji. Môžete sledovať aj svojich oponentov a odhadnúť, kedy je možné zariskovať a kedy je naopak dobré ubrať plyn. ;Vylepšovanie vozov. Asphalt Urban GT ponúka viac než tridsať možností, ktoré môžu vylepšiť parametre vášho auta. ;Grafické spracovanie a hrateľnosť. Vynikajúci grafický enginme je ešte ďalej umocnený realistickými zvukmi a hudobnou kulisou, ktorá vhodne dokresľuje celkový dojem z mestských scenárov.; Závody ponúkajú celkom päť herných režimov s tromi možnými kamerovými pohľadmi a dynamickou opakovačkou pre hlbší zážitok z pretekania.; Multiplayer. Pri pretekaní môžete participovať štvorice hráčov, ktorý majú štyri špeciálne multiplayerové módy. Single Race - v ňom sa stretnete ako pilót proti pilotovi. Championship - kde sa na ktorejkoľvek vybranej trati zídu pretekári. Cop Chase - v ktorom sa navzájom naháňajú dvaja hráči. Jeden musí vo vymedzenom časovom limite (päť sekúnd) chytiť toho druhého!
    Asphalt Urban GT na DS kombinuje výhody simulácie a arkádového pretekania. Ako hráč sa tu stanete pilotom licencovaného vozového parku a budete brázdiť ulice na tratiach celého sveta.
    Kľúčom k úspechu je porazenie vašich súperov, získavanie peňazí a potom kupovanie ďalších áut alebo vylepšovaní pre autá. Asphalt Urban GT je vhodná voľba ako pre nadšených športových ako aj pre závodných fanúšikov.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel