Borderlands: Legendary Collection
SWITCH

39,99 56,99 €

Zľava platí do 30.12.2024 alebo vypredania

Nákupom získate 0,80 kreditov
  • 39,99 €
  • 24,50 €
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: FPS, Sci-Fi
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 33206
  • Legendary Collection OBSAHUJE:

    - Borderlands: Game of the Year Edition
    - Borderlands 2
    - Borderlands: The Pre-SequelBalení obsahuje hernú kartu. Je vyžadované pripojenie k internetu a pamäťová karta ku stiahnutiu dodatočného herného obsahu (cca 42 GB).

    Zažite trojnásobný chaos a vzrušujúcu akciu s jedinečnou kolekciou originálnych looter-shooter hier s jedinečnou štylizáciou, objavujte rozmanité svety, množstvo zbraní a nepriateľov. Sériu Borderlands je tak možné hrať kedykoľvek a kdekoľvek sami alebo s vašimi priateľmi.

    Borderlands: THE PRE-SEQUEL
    Vyštartujte do sveta Borderlands, prestrieľajte a prolootujte sa so zbrusu novým dobrodružstvom, ktoré vás vystrelí na jeden z mesiacov Pandory. To je Borderlands: The Pre-Sequel! Odhaľte príbeh záporáka Handsome Jacka z Borderlands 2 a jeho vzostup k moci. Dej sa odohráva medzi Borderlands a Borderlands 2. The Pre-Sequel čoby kombinácia strieľačky a RPG, ktorú si hráči zamilovali, vám naservíruje veľa nových dobrodružstiev. Vznášajte sa pri každom skoku vďaka nízkej gravitácii, zatiaľ čo likvidujete nepriateľov za pomoci nových ľadových a laserových zbraní. Preskúmajte povrch mesiaca spoza volantu niektorého z nových vozidiel, ktoré vám umožnia ešte väčší rozsah deštrukcie.

    Borderlands: Legendary Collection (SWITCH)

    Borderlands: GOTY EDITION
    Borderlands kombinuje to najlepšie zo strielačky z pohľadu vlastných očí a motorizovaného boja, čím je dosiahnuté jedinečnej hernej atmosféry. Prelomový systém generovania prináša takmer nekonečnú rozmanitosť v kombinovaní zbraní a predmetov. Borderlands umožňuje hráčom zdieľať herné zážitky v kooperatívnej on-line. Tieto vlastnosti, spolu so strhujúcim príbehom odohrávajúcim sa na tajomnej a nebezpečenstvom prešpikované planéte, vytvárajú úplne nové herné prvky, ktoré menia vžité konvencie moderných strieľačiek.

    Borderlands: Legendary Collection (SWITCH)

    Borderlands 2
    Borderlands 2 je epické pokračovanie ultimátnej strieľačky až pre štyroch hráčov. V kombinácii s novými nápadmi a evolúciou Borderlands 2 obsahuje úplne nové postavy, skilly, prostredia, nepriateľov, zbrane a vybavenie, ktoré idú ruka v ruke s veľmi starostlivo vytvoreným príbehom. Hráči odhalia tajomstvo, a ako budú putovať po dosiaľ neobjavených oblastiach Pandory, vyhrotia sa aj záhady sveta Borderlands.


    Borderlands: Legendary Collection (SWITCH)

  • Pridajte komentár

    Pravidlá komentárov

    Otázky k objednávkam píšte na email xzone@xzone.sk, kde vám môžeme odpovedať rýchlejšie :)

    Ďakujeme, že s ostatnými hráčmi diskutujete slušne. Vulgárne a nevhodné komentáre (napr. Odkazy na iné eshopy, príspevky mimo tému danej hry) sú automaticky mazané.

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

    Kúpili ste si Borderlands: Legendary Collection? Pomôžte ostatným vo výbere a dajte vedieť, ako sa vám páči!

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel