Cloudpunk
SWITCH

36,70 *
* Cena je zatiaľ len orientačná
Nákupom získate 1,10 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Auta, Sci-Fi, 3D plošinovka
Typ hry: Hra pre jedného hráča
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 35188
  • Neónové svetlá, hustá prevádzka, obrovská aglomerácia, milióny ľudí so svojimi malými príbehmi ... a medzi nimi vy so svojim lietajúcim autom. Čaká vás prvá nočná smena v službách Cloudpunku - pololegálnej kuriérskej spoločnosti spravujúcej potreby obyvateľov mesta Nivalis. Ujímate sa úlohy vodičky menom Rania a ani v najmenšom netušíte, čo vám chystá budúcnosť a či sa vôbec v zdraví dožijete rána. Žiadna doručovacia misia nie je príliš nebezpečná a nikto nie je rýchlejší ako vodič Cloudpunku. Nikdy ale neviete, kto bude váš budúci zákazník a akému nebezpečenstvu vás vystaví. Osudy ľudí aj androidov sa totiž môžu nečakane protknúť práve túto noc ...

    NEONOVÉ MESTO

    Skúmajte obrovské vertikálne kyberpunkové mesto. Na niektorých miestach môžete svoje lietajúce auto zaparkovať a preskúmať časť mesta pešo. Ako Rania odhaľte tajomstvá sveta plného korporátnych konšpirácií, hackerov a neposlušné umelej inteligencie. Vaše rozhodnutia budú mať trvalý vplyv na obyvateľov Nivalis. Vylepšujte svoje lietajúce auto Hova a s pomocou zberateľských predmetov skrášľujte svoj byt.

    Cloudpunk (PS4)
    VŠETKÝMI SMERMI
    Pohybujte sa všetkými vrstvami mesta - od špinavých uličiek v spodných poschodiach až po vrcholky mrakodrapov, ktoré prerážajú šedivé oblaky a dotýkajú sa samotného okraja troposféry. Objavte skryté miesta a predmety, ktoré vám odomknú ďalšie vedľajšie misie a nové príbehy. Zoznámte sa s rozmanitými postavami a ponorte sa do ich každodenného života.

    Cloudpunk (PS4)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz