FIFA 19
SWITCH

28,90
Nákupom získate 0,29 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Futbal
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer, Lokální multiplayer
Jazyk: České titulkyČeské titulky, AngličtinaAngličtina, PoľštinaPoľština, MaďarčinaMaďarčina
Kód produktu: 28444
  • Zahrajte si vo FIFA 19 futbal na tej najvyššej klubovej úrovni. UEFA Champions League, Europa League a Super Cup prinesú hráčom rozsiahle turnajové možnosti, oficiálnu audiovizuálnu prezentáciu a úplne nový komentátorský tím v zložení Derek Rae a Lee Dixon.

    EURÓPSKE POHÁRE A NOVÝ KOMENTÁR
    UEFA Champions League, Europa League a Super Cup sa vo FIFA 19 predstaví v mnohých podobách. Od honby za titulom v režime Cesta: Šampióni, cez aktualizácie živého obsahu vo FIFA 19 Ultimate Teame či začlenenie do režimov Výkop a Kariéra až po úplne nový, samostatný režim Champions League - všade tam sa môžete vo FIFA 19 stretnúť s najväčšou futbalovou klubovou súťažou na svete. Úplne nová komentátorská dvojica Derek Rae a Lee Dixon sa postarajú o charakteristický štýl prenosov z UEFA Champions League, Europa League a Super Cupu.

    OPÄŤ LEPŠIA HRATEĽNOSŤ
    Vďaka novým prvkom hrateľnosti v EA SPORTS FIFA 19 budete mať pod kontrolou každý moment na ihrisku, či už sa to týka zápasovej taktiky, alebo techniky s loptou. Úplne nový systém aktívneho spracovania lopty umožňuje jeho lepšiu kontrolu, dynamická taktika slúži k detailnejšiemu a pritom jednoduchšiemu nastaveniu tímu, súboje 50 na 50 zaisťujú väčšie nasadenie a dôraz na zručnosť pri súbojoch o loptu, načasované zakončenia zvyšujú kontrolu používateľa pri strelách a stále sa vyvíjajúca technológia Real Player Motion ďalej posúva úroveň spracovania jednotlivých hráčov pomocou realistických a autentických animácií.

    CESTA ZA SNOM
    Tretie pokračovanie výpravného príbehu Cesta sa v hre FIFA 19 pre PlayStation 4, Xbox One a PC dočká dramatického vyvrcholenia. V diele s názvom Cesta: Šampióni sa znovu ujmete úlohy slávneho mladého futbalistu Alexa Huntera a vydáte sa s ním za splnením jeho sna v Champions League.

    ŽIVÝ OBSAH
    Staňte sa súčasťou najobľúbenejšieho režimu série FIFA a vybudujte si vysnívaný tím z tisícov dostupných hráčov. Najprestížnejšia klubová pohárová súťaž prinesie do FIFA 19 Ultimate Teamu "živý" obsah z UEFA Champions League aj Europa League.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel