Just Dance 2017
SWITCH

54,60
Nákupom získate 2,18 Kredity
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Párty, Hudobné
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 25732
  • Stretnite sa s priateľmi a rodinou, pretože je čas začať tancovať! Najväčšia séria tanečných hier všetkých dôb, ktorej sa predalo vyše 60 miliónov kusov, sa znovu vracia! V Just Dance 2017 na vás čaká viac než 40 nových skladieb, šesť herných módov, celoročné pravidelné aktualizácie a prístup k viac než 200 piesňam cez Just Dance Unlimited!

    STAČÍ LEN MOBIL
    Tancujte za pochodu s vylepšenou aplikáciou Just Dance Controller! (pre iOS a Android). Váš chytrý telefón bude zaznamenávať vaše pohyby a hodnotiť ich. Nie je potrebná kamera, Kinect a ani PS Move!

    SPRAVTE FOTKU
    Zvečnite na fotografiách zábavné chvíle z Just Dance, aplikujte na ne uletené filtre a zdielajte ich na svojich najobľúbenejších sociálnych sieťach! Kdekoľvek a kedykoľvek si môžete prezerať videá na Just Dance TV. Sledujte, lajkujte a zdielajte exkluzívne videá, medzi ktoré patria autotance, lekcie tanca, materiály zo zákulisia hry a Just Dance Minutes.

    NOVÝ MOD Just Dance MACHINE
    Uniesli vás mimozemšťania! Potrebujú, aby ste vašou tanečnou energiou nabili batérie ich vesmírnej lode a oni sa tak mohli vrátiť domov. Každé kolo Dance Machine sa skladá z piatich krátkych a jedinečných tancov všetkého druhu ( flamenco, charleston, balet, haka, francúzsky kankán). Tie ste ešte v Just Dance nevideli! Pokiaľ mimozemšťanom poskytnete dostatok energie, sprístupnia vám ďalšie taneční kolá, v ktorých im budete môcť pomôcť!

    ROZCVIČKA S MÓDOM SWEAT + PLAYLISTS
    Spríjemnite si rannú rozcvičku tak, že si vytvoríte vlastné zoznamy piesní s vašimi obľúbenými pesničkami, alebo sa pustite do non-stop shuffle módu! Sledujte si spálené kalórie, čas, ktorý ste tancom strávili, a počet prehraných skladieb!

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel