Mario + Rabbids: Kingdom Battle
SWITCH

41,99
Nákupom získate 1,68 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 26616
  • Hubové kráľovstvo je roztrhané na kusy tajomným vírusom, ktorý transportuje zlomyseľných Králikov do predtým pokojných miest mierumilovnej krajiny. Pre nastolenie poriadku nastupujú známe postavy Mario, Luigi, Princezná Peach a Yoshi. Túto štvoricu však doplnia hrdinovia z radov Králikov a o zaujímavú zápletku je postarané!

    EPICKÉ DOBRODRUŽSTVO
    Spolu so svojim tímom sa vydáte do štyroch svetov Hubového kráľovstva na dobrodružstvo, pri ktorom zachránite svojich priateľov a urobíte v kráľovstve poriadok. Mario a jeho traja spoločníci spoja sily so štyrmi hrdinskými Králikmi, ktorí ako keby z oka vypadli našim známym hrdinom, ale majú svoje typické králičie povahy a určite si s nimi užijete veľa zábavy.

    ŠIALENÉ TAKTICKÉ HODY
    Mariova partia používa v Hubovom kráľovstve doposiaľ nevidené zbrane a tie má k dispozícii v taktických súbojoch proti nepriateľom. Zbraní je v hre viac než 250 a tak je neustále čo vylepšovať. Ťahové súboje sú doplnené množstvom strategických rozhodnutí, pri ktorých využijete špeciálne schopnosti jednotlivých postáv, zničiteľné prostredie a ďalšie vychytávky, ktoré herný svet ponúka.

    ČERSTVÝ ZÁŽITOK Z MARIA
    Vďaka úzkej spolupráci spoločností Ubisoft, ktorá hru vyvíja a Nintenda sa dočkáte oživenia hier s Mariom na čele. Klasických hrdinov, ktorí si podmaňujú srdcia hráčov už viac než 30 rokov, doplnia Šialení Králici a vznikne tak nikdy nevidené dobrodružstvo, ktoré poháňa Snowdrop engine, ponúkajúci skvelé animácie s úžasnou farebnou grafikou exkluzívne pre konzolu Nintendo Switch.

    UŠITÉ NA MIERU
    Hra je od začiatku vyvíjaná pre hybridnú konzolu Nintendo Switch a tak si ju užijete ako na TV, tak v handheld móde. Vďaka prenosnosti si ju môžete zahrať aj na cestách, a to aj s priateľmi v kooperatívnych výzvach, kedy kamarátovi stačí požičať jeden Joy-Con ovládač. Hra podporuje aj Amiibo figúrky, ktoré odomykajú dodatočný herný obsah.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry
fallout, falloutseries, falloutanthology