Metro: Redux
SWITCH

(1x)
45,10
Nákupom získate 0,90 kreditov
  • 45,10 €
  • 32,70 €
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: FPS, Hororové, Sci-Fi, Post-apokalyptické
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 32547
  • Ultimátna kolekcia dvoch hier Metro Redux, ktorá obsahuje definitívne verzie Metro 2033 a Metro: Last Light. Okrem oboch kampaní obsahuje Metro Redux aj všetky DLC pre Metro: Last Light, ktoré ponúkajú ďalších 10 hodín bonusového obsahu. Hráči môžu zažiť život v moskovskom metre dvoma jedinečnými hernými štýlmi: vďaka hernému štýlu "Prežitie" bude hra fungovať ako postupne sa rozvíjajúci horor, v ktorom vám ide o život, zatiaľ čo v hernom štýle "Sparťan" môžete predviesť bojové schopnosti hraničiara.

    PUSTINA

    V roku 2013 zničila svet apokalyptická udalosť, ktorá vyhladila takmer celé ľudstvo a premenila povrch Zeme na jedovatú pustatinu. Hŕstka preživších sa uchýlila do hlbín moskovského podzemia a ľudská civilizácia sa ocitla v novej dobe temna.

    Metro: Redux (SWITCH)

    PO DVADSIATICH ROKOCH
    Píše sa rok 2033. Celá generácia sa narodila a bola vychovaná v podzemí a ich obkľúčené mestá v staniciach metra bojujú o prežitie, medzi sebou i proti zmutovaným obludám, ktoré čakajú vonku. Vy ste Arťom, ktorý sa narodil v posledných dňoch pred katastrofou, ale bol vychovaný v podzemí. Ešte nikdy sa nepozrel za hranice mesta, ale kvôli jednej osudovej udalosti je vyslaný na zúfalú misiu do vnútra sústavy metra, aby varoval zbytky ľudstva pred strašnou hrozbou, ktorá sa neúprosne blíži.

    Metro: Redux (SWITCH)

    OBČIANSKA VOJNA
    Ale budú ho ostatní počúvať? Namiesto aby sa zjednotili, bojujú jednotlivé frakcie o totálnu nadvládu, ku ktorej im dopomôcť nesmierne silné zariadenie z vojenských trezorov D6. Schyľuje sa k občianskej vojne, ktorá by mohla vymazať ľudstvo z povrchu zemského nadobro.

    Metro: Redux (SWITCH)

    HRÔZY APOKALYPSY
    Nasaďte si plynovú masku a arzenál ručne vyrábaných zbraní a postavte sa smrtiacim mutantom, ľudským nepriateľom a desivému prostrediu. Súčasťou sú dve kampane a všetky DLC - Metro Redux obsahuje dve kompletné kampane, ktoré spoločne vytvárajú jedno epické sólové dobrodružstvo, plus ďalších 10 hodín bonusového obsahu.

    Metro: Redux (SWITCH)

    DVA JEDINEČNÉ ŠTÝLY
    Dva jedinečné herné štýly a hraničiarsky režim pridávajú celé hodiny znovu hrateľnosti navyše! "Spaťan" a "Preživší" - V týchto dvoch herných režimoch hrajte hru ako postupne sa rozvíjajúci horor o prežitie, alebo predveďte bojové schopnosti sparťanského hraničiara.

    Metro: Redux (SWITCH)

    Hráči, ktorí si kúpia krabicovú edíciu Metro Redux, nájdu obe hry a všetky DLC na jednej 16GB karte a nebudú musieť sťahovať nič naviac.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup

    Další skvělá serie co přišla i na Switch !

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Mohlo by sa vám páčiť

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel