Need for Speed: Hot Pursuit Remastered
SWITCH

29,40
Nákupom získate 0,59 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Štítky: Arkáda, Auta, Open-world
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 34616
Hra je tiež dostupná pre:  XBOX
  • Vychutnajte si vzrušenie z prenasledovania a rýchle úniky v Need for Speed Hot Pursuit Remastered. Podmaňte si rýchlosť v úlohe vyhnanca aj policajta v tých najvýkonnejších autách na svete. Prekabáťte strážca zákona alebo zneškodnite cestných pirátov pomocou arzenálu taktických zbraní a naplno si užite túto adrenalínovú, sociálno kompetitívnu závodnú hru. Tešiť sa môžete na vylepšenú grafiku, režim viacerých hráčov naprieč platformami - vrátane asynchrónneho zápolenia vďaka systému Autolog - plus všetok obsah z dodatočných DLC. Ide tak o najnadupanejšiu edíciu kritikmi oceňovaného štúdia Criterion Games na poli Need for Speed. Znovu nastal čas na poriadne automobilové naháňačky.

    REŽIM VIACEJ HRÁČOV PLATFORMAMI A AUTOLOG

    Vydajte sa strmhlav po cestách kľučkujúceho sa Seacrest County a vychutnajte si sociálne kompetitívne pretekanie. Revolučný Autolog prepája vás a priateľov do vlastných naháňačiek a závodov a inštinktívne predkladá ďalšie výzvy na základe aktivít vašich priateľov. Tento vysoko dynamický spoločenský zážitok zo vzájomného súperenia novo podporuje hranie naprieč platformami, takže si môžete pretekať bez ohľadu na zvolenú platformu.


    Need for Speed: Hot Pursuit Remastered (PS4)

    SÚČASŤOU SÚ VŠETKY DLC A DALŠIE AKTUALIZÁCIE

    Získajte pri vydaní všetok dodatočný obsah z DLC prinášajúci ďalších šesť hodín hrania a viac ako 30 výziev. Úplne nové herné úspechy, nástreky, farby, znížený počet policajných zásahov bez predchádzajúceho varovania, vylepšený fotografický režim a galérie a rad zmien spríjemňujúcich hranie vytvárajú plnohodnotnejší herný zážitok.

    EXOTICKÉ AUTÁ SO ZBRAŇAMI
    Posaďte sa za volať najžiadanejších supervozidiel na oboch stranách zákona. Zabásnite podozrivých v nadupaných policajných žihadlách s taktickou výzbrojou alebo v koži elitného pretekára vyrovnajte šancu s pomocou protiútokov a defenzívnych manévrov. Premyslenou stratégiou získajte nad protivníkom výhodu bez ohľadu na zvolenú stranu zákona!


    Need for Speed: Hot Pursuit Remastered (PS4)
    HONIČKA A ÚNIK 
    Hot Pursuit prepája úžasne prepracovanú kariéru pre jedného hráča so strhujúcim zážitkom z multiplayeru vo všetkých závodných módoch. Postavte sa priateľom, alebo si zahrajte kariérny režim sami a získajte odmeny, nové vozidlá, zbrane a vybavenie.

    VYLEPŠENÁ GRAFIKA
    Need for Speed Hot Pursuit Remastered prináša nadčasový pretekársky herný zážitok na súčasnú generáciu hardvéru ruka v ruke s vylepšenou grafickou stránkou.


    Need for Speed: Hot Pursuit Remastered (PS4)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz