XCOM 2 Collection
SWITCH

61,99
Nákupom získate 0,25 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Štítky: Sci-Fi, Ťahové
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 33205
  • XCOM 2 Collection OBSAHUJE:

    - základnú hru XCOM 2
    - 4 DLC balíčky (Resistance Warrior Pack, Anarchys Children, Alien Hunters a Shens Last Gift)
    - veľký datadisk XCOM 2: War of the ChosenBalení neobsahuje hernú kartu. 

    Je vyžadované pripojenie k internetu na stiahnutie hry a pamäťová karta.

    Rola sa obracia. Organizácia XCOM prechádza do útoku. Čelí však s obmedzenými zdrojmi a zo svojho nového mobilného veliteľstva musí podnikať partizánske výpady proti mimozemským jednotkám. Hráča čaká kombinovanie hrubej palebnej sily s tichým taktickým postupom, najímanie nových vojakov pre XCOM a budovanie siete odporu. Len tak môžu dokázať odhaliť zákerné plány cudzincov a zachrániť ľudstvo.

    NADVLÁDA MIMOZEMŠŤANOV

    Svet sa zmenil. Uplynulo už 20 rokov od doby, keď sa svetoví vodcovia dobrovoľne podrobili nadvláde mimozemských síl. XCOM tvoriaci poslednú obrannú líniu ľudstva bol zanechaný napospas skaze. Mimozemšťania, ktorí teraz vládnu Zemi, sa rýchlo púšťajú do výstavby oslnivých miest, ktoré sú prísľubom lepšej budúcnosti pre ľudstvo. Nič nie je ale tak dokonalé, ako sa na prvý pohľad môže zdať - uchvatitelia majú tajný, hrôzu naháňajúci cieľ. Tí, ktorí sa pokúsia vzoprieť, tvrdo zaplatia.

    XCOM 2 (PS4)

    PARTIZÁNI DO BOJA
    Iba tí, ktorí obývajú okraje sveta, sa môžu radovať z prísľubu slobody. Práve v týchto končinách sa ľudia snažia opäť nabrať svoju silu a nazhromaždiť armádu, ktorá sa postaví za záujmy ľudstva. Pozostatky jednotiek XCOM musia nájsť cestu, ako povstať z popola a znovu nabrať síly, pokúsiť sa o odhalenie desivej pravdy skrývajúcej sa za okupáciou a eliminovať mimozemskú hrozbu raz a navždy.

    XCOM NA POCHODU
    Ujmite sa veleniu Avengera - mimozemskej zásobovacie lode, ktorá bola pretvorená na mobilnú centrálu jednotiek XCOM. Veďte vašu údernú jednotku naprieč svetom, staňte sa oporou bezradných ľudí a pokúste sa o odhalenie desivých plánov mimozemšťanov.

    XCOM 2 (PS4)

    VYKONÁVAJTE NÁBOR ODOLNÝCH BOJOVNÍKOV
    Čaká na vás 5 vojenských tried, z ktorých každá má svoje špeciálne zručnosti.

    TAKTICKÝ PARTIZÁNSKY BOJ
    Nové herné systémy ponúknu viac flexibilnú taktiku počas boja. Miesto, kde sa práve nachádzate, sa stane určujúcim pre podobu okolitého prostredia. Prepadnite svojho nepriateľa zo zálohy, oberajte ich mŕtvoly a získajte tak vzácne vybavenie a artefakty, zachraňujte dôležité osoby a zachraňujte svojich druhov.

    BÁDAJTE, VYVÍJAJTE A VYLEPŠUJTE
    Prispôsobujte a stavajte nové miestnosti na Avengeru, aby ste pre XCOM získali nové kapacity na bojovom poli. Využite svojich vedcov a inžinierov pre výskum, vývoj a zdokonalenie zbraní a brnení tak, aby ste čo najlepšie dosiahli svoje stratégie.

    XCOM 2 (PS4)

    KAŽDÁ MISIA JE JEDINEČNOU VÝZVOU
    Vydajte sa na misie naprieč celým svetom, divokými krajinami počínajúc a mestami pod nadvládou mimozemšťanov končiac. Tešiť sa môžete na ohromné množstvo kombinácií máp, misií a cieľov.

    ZAPOJTE Sa DO HRY VIACEJ HRÁČOV
    Ľubovoľne si namiešajte oddiely ľudí a mimozemšťanov a pustite sa do mlátičky jeden proti jednému na náhodne vygenerovaných mapách.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel