Battlefield 4 CZ (Premium Edition)
PC

38,80
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: FPS, Taktické
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 19134
  • V mnohonásobne ocenenom režime pre viacerých hráčov a akčných misiách pre jedného hráča zažijete totálnu vojnu; Päť rozšírení s novými mapami pre režim viacerých hráčov a novým obsahom:
    Battlefield 4: Second Assault, Battlefield 4: China Rising, Battlefield 4: Naval Strike, Battlefield 4: Dragon’s Teeth, Battlefield 4: Final Stand; Exkluzívne možnosti prispôsobenia vrátane kamufláží, náterov, emblémov, psích známok a ďalších predmetov; Prednostná pozícia pri čakaní v rade na server; 12 bonusových zlatých battlepackov pre Battlefield 4.

    Minimálne požiadavky

    Windows Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor 2,4GHz, pamäť 4,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM (Radeon 3870/GeForce 8800GT/Intel HD 4000), 30,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje pripojenie k internetu!

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné

    Battlefield 4 Premium Edition vám dá viac a posunie vás ďalej! Toto je vrcholový zážitok s hrou Battlefield 4, ktorá ponúka špičkový tímový režim pre viacerých hráčov, dynamicky ničiteľné prostredie a veľkolepé súboje v bojovej technike.

    Battlefield 4 Premium Edition je kompletnou vojnovou kolekciou obsahujúcou hlavnú hru Battlefield 4 spoločne s členstvom v programe Battlefield 4 Premium, ktorý zaručuje prístup k piatim tematickým rozšíreniam na stiahnutie s veľkým množstvom nového obsahu pre režim viacerých hráčov: napríklad 20 nových máp, herné varianty, zbrane a bojovú techniku. Kolekcia do hry prináša tiež väčšiu rozmanitosť – zažijete dramatické obojživelné operácie v rozšírení Naval Strike, bitky na majestátnych vrcholoch v balíčku China Rising, intenzívne pechotné strety v rozšírení Dragon’s Teeth, alebo nasadenie experimentálnych vyspelých zbraní v zimnej krajine balíčku Final Stand. A samozrejme nechýbajú ani obľúbené mapy z hry Battlefield 3 prepracované v rozšírení Second Assault.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel