Commander: Dobytí Ameriky
PC

12,19
Nákupom získate 0,37 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Štítky: Real-time stratégie
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 15288
  • + zadarmo hra : Port Royale CZ

    7 európskych mocností, každá so svojimi plusmi/mínusmi; Správa kolónií - ťažba surovín a ich spracovanie v manufaktúrach a farmách, budovanie obrany a vojenskej sily atď.; Námorné bitky až 30 lodí, ktoré vyžadujú správne manévrovať, načasovať paľbu, unikať a sledovať smer vetru; Množstvo typov lodí - od obrích vojnových lodí, cez fregaty, brigy a galeony po malé kutre a šalupy; Herná plocha siaha od oblasti Karibského mora po Hudsonov záliv; Možnosť ovládať lode z RTS pohľadu alebo priamo z paluby lode; Diplomacia s európskymi národmi, boje a jednanie s Indiánmi

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, dvojjadrový procesor 2,4GHz, pamäť 1,0GB RAM, grafická karta (GeForce 7600 / Radeon X1300), 4,0GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie

    Hráč sa ujme vedenia jednej z európskych mocností, ktoré na začiatku 16. storočia vysielajú svoje loďstvá k brehom Ameriky, aby sa pokúsili dobyť Nový svet. Históriu prvých rokov amerického osídlenia tak písali kroky pionierov a vojnových loďstiev, ktoré sa stretávali o nadvládu nad morom.

    Kľúčom k úspechu je rozvíjať svoju kolóniu, získavať nové suroviny a tovar a prevážať ich na európske trhy. Konkurencia ale zadarmo svoje pozíciu len tak nenechá. Záleží len na vás, s kým uzavriete spojenectvo a komu vyhlásite vojnu. V námorných bitkách rozhoduje správna taktika, výzbroj, skúsenosti posádok a schopnosť manévrovať s loďou.

    Vyplávajte k brehom Nového sveta a začnite písať svoju vlastnú históriu osídlenia Ameriky. Dokážete z malých osád na pobreží vybudovať námornú mocnosť, ktorá ovládne celý Atlantik?

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry
fallout, falloutseries, falloutanthology