Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games
WIIU

45,10
Nákupom získate 0,18 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Štítky: Arkáda
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 24563
  • Mário a Sonic na olympiáde v Riu!

    Súťažte s Máriom, Sonicom a všetkými svojimi obľúbenými postavami v Riu de Janeiru, usporiadateľským mestom olympijských hier pre rok 2016. Na konkurenciu sa starostlivo pripravte a zistite, či dokážete prekonať aj tých najhúževnatejších súperov, v disciplínach ako je napríklad futbal, ragby, alebo plážový volejbal.

    Mário, Sonic a široká paleta ďalších hosťujúcich postáv sa už čoskoro stretnú v bojoch o zlaté olympijské medaily v napínavých športových disciplínach v hre Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games. Vo virtuálnom Riu de Janeiru, ktoré sa pre rok 2016 stalo hosťujúcou metropolou už 31. olympiády, tento poslední prírastok do série predstaví 14 olympijských disciplín, rovnako ako ďalších 14 špeciálnych súťaží, ktoré dodajú klasickým atletickým výkonom ten správny Mário a Sonic nádych.

    Či už si zvolíte akýkoľvek mód svojich obľúbených športov, môžete sa spoľahnúť na to, že na štadiónoch v Riu stretnete naozaj silné zastúpenie športovcov z Mário a Sonic série. Okrem známych medailistov, ako je Yoshi, alebo Amy Rose totiž súčasný ročník letných olympijských hier poctí svojou účasťou ďalších 20 nových športovcov, ako je napríklad Rosalina, nebo Rouge, ktorí miestne súpisky rozšíria na celkovo 40 hrateľných súťažiacich.

    Ašpirujúci atléti snívajúci o vavrínoch a medailách sa môžu pustiť do Road to Rio módu a v koži svojho Miička nielen vyzvať svetovú športovú elitu, ale tiež prísť na kĺb dôvodom rivality medzi telocvičňami vedenými samotným Máriom a Sonicom. Bude iba na hráčoch, ku ktorému tímu sa pridajú a aké unikátne príbehové udalosti na svojej ceste na vrchol zažijú. Dokončením tohto príbehového módu si sprístupníte Mário alebo Sonic Mii odev podľa toho, za ktoré farby sa olympiády zúčastníte.

    Verzie hry pre konzoly Nintendo 3DS a Nintendo Wii U obsahujú odlišnú sadu športových disciplín.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel