Minecraft: Wii U Edition
WIIU

28,30
Nákupom získate 0,11 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 24830
  • Minecraft: Wii U Edition je hra o stavaní z kociek a dobrodružných výpravách. Putujte náhodne generovanými svetmi a budujte úchvatné stavby, od najjednoduchších domov, až po majestátne hrady.

    KOMPLETNÝ OBSAH
    Wii U verzia obsahuje plnú verziu hry spolu s množstvom populárnych obsahových balíčkov, ktoré boli v minulosti vydané. Stiahnutím balíčku Super Mario Mash-Up Pack hráči získajú 40 nových Super Mario skinov, ktoré premenia herné postavičky na známych hrdinov. Napríklad Mária, Luigiho, princeznú Peach a dokonca aj zloduchov, ako sú0 Bowser, Wario a všetkých sedem Bowserových poskokov.

    MÁRIO SVETY
    Všetky textúry prostredí a predmetov v hernom svete sa tiež od základov zmenia, takže budú mať hráči možnosť vytvoriť vo svete Minecraftu vlastné lokality inšpirované sériou Super Mário. Pri budovaní si tiež budú môcť vychutnať hravé melódie 15 skladieb zo Super Mário 64.

    STAVAJTE, ALEBO PREŽÍVAJTE
    Hrajte v kreatívnom móde (Creative Mode), kde máte k dispozícii neobmedzený počet zdrojov, alebo sa prekopte do hlbín Zeme v móde Prežitie (Survival Mode), kde si budete musieť vyrobiť vlastné zbrane a brnenia, aby ste sa ubránili nebezpečným potvorám.

    VO VIAC ĽUĎOCH, VIAC ZÁBAVY
    Spracovávajte suroviny, tvorte a putujte obrovským svetom úplne sami, alebo sa spojte s až štyrmi hráčmi v miestnom split-screen multiplayeri, alebo až s ôsmimi on-line.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry
fallout, falloutseries, falloutanthology