1944: Bitka v Ardénach
PC

(2x)
5,80
Nákupom získate 0,12 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Real-time stratégie, Svetová vojna
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 11373
  • 20 vzrušujúcich misií v troch kampaniach v rámci hry jedného hráča. Budete mať možnosť viesť jednotky Osy i Spojencov stými najznámejšími bitkami II. svetovej vojny ;10 máp v rámci hry po sieti, hrateľné v 3 rôznych režimoch (aj pre 4 hráčov), a to cez LAN alebo Internet ;realtimová stratégia zobrazovaná plne v 3D, realistická grafika i zvuky vytvárajúce autentickú historickú kulisu ;15 nových jednotiek a zbraní (Nebelwerfer, SDK FZ 251, Jagdpanther..) ;celkovo je dostupných viac než 85 rôznych jednotiek, pričom každá má svoju vlastnú charakteristiku (pechota, delostrelectvo, tanky, vzdušná podpora..) ;zimné prostredie: zasnežená krajina, nové textúry, kompletne pretextúrované vozidlá i vojaci, vybavenie zimnej kamufláže ;dôraz bol vkladaný na taktické aspekty vojnového konfliktu: armádna logistika, strategické plánovanie bitiek, rôzne bojové taktiky, realistické boje ;možnosť pozastavenia hry: kedykoľvek si môžete premyslieť taktiku a vydať ľubovoľné množstvo rozkazov svojím jednotkám

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, ME, XP, procesor 1000MHz, pamäť 128MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 1,2GB voľno na disku, 4x CDROM, grafická karta GeForce 3 a vyššia alebo Ati Radeon 8500 a vyššie. Grafické karty GeForce 4 MX nie sú podporované.

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Na začiatku boli Desert Rats vs. Afrika Korps, potom prišiel D-Day a teraz je tu 1944: Battle of the Bulge. V poradí už tretí diel série WWII Battle Collection. Historicky presná realtimová 3D stratégia odohrávajúca sa na autentických bojiskách II. svetové vojny, tento krát v Belgických Ardenách. Oživte minulosť, prežite tie najťažšie bitky v tých najdrsnejších podmienkach najkrutejšieho svetového konfliktu! 20 misií v 3 kampaní v rámci hry jedného hráča, 10 máp pre hru po sieti hrateľnou v 3 rôznych herných režimoch, 15 nových jednotiek oproti predchádzajúcim dielom, bojovať môžete za Spojencov i za Osu.

    Táto hra predstavuje vojnové obdobie z rôznych perspektívach. Začína prvým nasadením Jagdpantherov u Chaumonte - v dobe, keď si Spojenci uvedomili, že dosiahnuť víťazstvo nebude ani zďaleka tak jednoduché. 1944:Battle of the Bulge dáva hráčovi príležitosť bojovať proti Brandenburgskému režimu potom, čo pristane za nepriateľskými líniami. Odtiaľ sa hra presúva k rieke Meusa a k Bastogne, kde Američania podniknú protiútok s využitím svojej masívnej leteckej prevahy. Hra pokračuje Operáciou Northwind, poslednou nemeckou ofenzívou. Vrcholu až epických rozmerov dosiahne 1944: Battle of the Bulge pri útoku Spojencov pri Ríme, a končí s bitkou u Remagenov.

    Tretia časť série WWII Battle Collection využíva RTS enginme vývojárskej spoločnosti Digital Reality, ktorá neúnavne produkuje hry spojujúce s explozívnou hrateľnosťou s historickou presnosťou. 1944: Battle of the Bulge obsahuje 20 nových misií v rámci hry jedného hráča, pričom bitky môžete hrať za jednu i druhú stranu vojnového konfliktu, takže za Spojencov alebo za Osu. Mapy v jednotlivých úrovniach hry boli navrhované s prihliadnutím k historickej presnosti a vytvorené na základe autentických strategických máp, geografických informácií a fotografií zo samotných bitiek. Cieľom zaistiť úplnú presnosť hry a ďalej tak predlžiť jej dobu hrateľnosti boli pri tvorbe 10 máp hry po sieti úzkostlivé brány v oficiálnych vojnových záznamov.

    Okrem tejto autentickosti sa hráči v hre stretnú s novými prvkami, ktoré sa v predchádzajúcich dieloch série neobjavovali. Táto časť II. svetovej vojny sa odohrávala v zime, a hra tak núti stratégiu čeliť okrem nepriateľov i v krutých zimných podmienkach a hlavne v snehu, čo ovplyvňuje pohyb vojakov i vozidiel. V hre sa ďalej predstaví 15 nových jednotiek, odrážajúcich vzhľadom bojových polí tejto doby. Hráči budú môcť mimo iného ovládať napríklad Nebelwerfer, SDK FZ 251 - a Hummel. Konkrétne pribudne 9 nových jednotiek na strane Osy, ako trebárs Sturmtiger a ME 262, 6 nových jednotiek kde sa dostanú i Spojenci, kde pôjde napríklad o Sherman 105 a Calliope.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (2)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • 1.Od Chaumontu po Remagen velká snaha o historickou akurátnost + technika, toho všeho si cením.

    • 2.Solidní grafika, která neurazí.

    • 3.HW nenáročnost+cena
    • 1.Po Company of Heroes si na 1944:BvA málokdo vůbec vzpomene natož aby to hrál. Já se ale bavil docela dobře.

    • 2.Někdy blbne pathfinding.

    • 3.Nic nového pod sluncem co do hratelnosti. Stejné jako Desert Rats vs. Afrika Korps.

    Rozhodně lepší než film ''Přežili jsme Ardeny''. V jádru dobrá strategie, to je ale jen tím, že herně kopíruje své velké bratry. Pokud vám tedy nevadí že za své peníze dostanete zrecyklovaný koncept v ardenských kulisách jděte do toho.

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • Prostředí bitev v Ardenách, spojenecká a neměcká kampaň, mnoho jednotek, popisy k vojenské technice. Grafika a hudba mi ke hře seděli.
    • Trochu chaotické střídání hraní za OSU a Spojence.

    Slušná strategie z období bitev v Ardenách.

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel