Act of Aggression
PC

19,99
Nákupom získate 0,20 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Sci-Fi, Real-time stratégie
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 19334
  • Ovládajte 3 frakcie na autentických mapách s bohatými detailami; Viac než 80 jednotiek a 70 budov a základní; Viac než 100 vylepšení pre vozidlá a základne; Viacero taktík: zničte nepriateľskú základňu, alebo im prerušte zásobovanie; Dynamický systém stavby základne umožňujúci sofistikovaný rozvoj; Dobre vyvážený makro/mikro manažment; Doposiaľ nevídaná úroveň detailov (nákladné vozy, poškodenie...)

    Minimálne požiadavky

    Windows Vista[32bit], Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor 2,5GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM (GeForce 9800 GT / Radeon HD 4870), 15,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie

    Vo svete plnom konšpirácií v roku 2020 sa Cartel snaží získať kontrolu nad svetom vďaka pokročilej technológii, ukradnutým prototypom a infiltráciám. S touto narastajúcou hrozbou bojuje americká armáda, ktorej veteráni sú zocelení 15 rokmi vojny a Chimera, paravojenská organizácia financovaná OSN, ktorá sa špecializuje na bleskové zásahy a snaží sa na svete udržať mier.

    Act of Aggression je strategická hra v reálnom čase, ktorá má byť duchovným nástupcom predošlých titulov od vývojára Eugen Systems s názvom Act of War. Hra si kladie za cieľ „priviesť hráča späť do zlatého veku stratégií“, čím sa myslia 90. roky. Obsahuje teda budovanie základne a správu surovín. Prežitie každej frakcie bude závisieť na niekoľkých rôznych surovinách, ktoré budú poháňať ich ekonomiku: hliník, petrolej, elektrina a vzácne kovy. Ako dodatočný príjem je možné zaberať banky a zajať vojnových zajatcov.

    Hra obsahuje superzbrane a „anti-superzbrane“ pre každú frakciu. Každá frakcia bude vylepšovať svoje ústredné veliteľstvo, aby získala prístup k novým jednotkám, budovám a vylepšeniam. Je možné si tiež sprístupniť schopnosti pre jednotky, takže sa budú môcť špecializovať na rôzne úlohy, napríklad protilietadlová či protitanková podpora. V hre Act of Aggression sa bude striedať deň a noc.

    Armáda Spojených štátov
    Aj keď ju vyčerpávajú neustále boje po celom svete, armáda Spojených štátov je mocné vojsko veteránov. Vojaci sa môžu špecializovať na rôzne úlohy a vylepšovať si úroveň veteránstvo. Používajú ale aj technológie súčasnej generácie.

    Cartel
    Je organizácia tajných agentov, ktorá sa zrodila zo súkromných vojenských zmlúv a používa tie najnovšie a najmodernejšie prototypy. Táto tajuplná frakcia je krehká a nákladná, ale zakrádavá a silná. Je ťažké ju ovládnuť, ale rovnako ťažké je jej odolať.

    Chimera
    Je vojsko financované OSN, ktoré vzniklo s úmyslom byť pripravené na každú situáciu. Ich jednotky je možné upravovať vďaka vylepšeniam na špecifickej úlohe, alebo ich nechať v pozícii tých, ktorí vedia od každého niečo.

    Sólová kampaň s príbehom, ktorá hráča vtiahne do politicky nestáleho prostredia techno-thrilleru. Sprístupnite si zvláštne misie “Výzvy” so špecifickými úlohami.

    - Veľte americkej armáde a ukončite celosvetový konflikt
    - Hrajte za Cartel a dobyte svet
    - Ujmite sa velenia Chimery a vyberte si, ktorej strane budete pomáhať

    Senzačné režimy pre viacerých hráčov vyvinuté na základe skúseností veteránov z Eugen Systems. Až 20 vs 20 hráčov na jednej mape.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

fallout, falloutseries, vault, falloutlucy, darkhorse, falloutdarkhorse, AmazonPrimeFallout
playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack