Age of Empires III: Kompletná edícia
PC

(1x)
15,99
Nákupom získate 0,48 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Real-time stratégie
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 17479
  • Pôvodná hra + datadisky "The War Chiefs" a "The Asian Dynasties"

    Prvok Domovského mesta: zastupuje RPG prvok v hre, ktorý vám poskytne dôležitú podporu vo forme zásob a jednotiek. Vaše úspechy sa premietajú v sile vášho mesta, s čím môžete produkovať trebárs nový typ jednotiek alebo vylepšiť ten nastávajúci. Kedykoľvek behom misie sa môžete na svoje domovské mesto pozrieť a opýtať sa ľudí ako zmýšľajú o vašom počínaní v Novom svete.; 8 rôznych národov, s ktorými môžete hrať, každý má svoje výhody a nevýhody:; Španieli: majú silnú armádu a dostávajú posily najrýchlejšie zo všetkých národov. V domovskom meste môžete vylepšovať vojakov, budovy a námorné jednotky.; Briti: vďaka osadníkom sa rýchlo stávajú ekonomickou veľmocou. Vďaka možnosti prebiť Mušketierov a Husárov si udržujú silnú armádu i na konci hry. V domovskom meste je možné vyvíjať nové technológie a bojové lode.; Francúzi: začínajú s pomerne slabou armádou, ale majú silných dedinčanov, s ktorými môžu odrážať počiatočné útoky. Francúzi majú najsilnejšie kavalérie v hre a navyše ľahko vytvárajú spojenectvá s domorodými Američanmi.; Portugalci: začínajú s dvoma základňami a tiež môžu veľmi rýchlo obsadiť okolité územia. Tiež môžu vďaka ďalekohľadu špehovať nepriateľov. Okrem toho sú tiež výborní na mori.; Holanďania: sú handicapovaní obmedzeným množstvom osadníkov, ale stavbou bánk získavajú stály príjem peňazí. Ich domovské mesto dodáva obranné zariadenia a finančné príspevky.; Nemci: majú menej osadníkov a preto pomalšie rozchádzajú ekonomiku. Niektoré ich jednotky sa ale zadarmo obnovujú na základni, omnoho skoršie než u ostatných, vedia ich poslať aj do domovského centra pre vojakov.; Rusi: začínajú hru s väčšími zásobami surovín ale s menším počtom osadníkov. Ruskí vojaci sú slabí a prehrávajú v súboji jeden na jedného, ale sú trénovaní v masovom meradle a navyše veľmi rýchlo.; Turci: Tureckí osadníci si zadarmo obnovujú základne. Vďaka svojej pozícií na pomedzí Európy a Ázie majú Turci veľmi špecifické jednotky

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[64bit], odskúšané na Win 7, procesor 1,4GHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 2,0GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie

    Prichádza nová epocha realtime stratégií. Objavil sa nový svet - zatiaľ nepriateľský, ale krásny, plný nových nápadov, premyslených scenárov a nádherný na pohľad.
    Vitajte vo svete nazývanom Age of Empires III.

    Hráč sa vracia do príbehu sveta v okamihu, keď ju opustil na konci Age of Empires II. V okamihu, keď sa európska veľmoc snaží preskúmať a kolonizovať Nový svet. Na vás ako hráčovi potom zostáva zhostenie jedného z ôsmych národov. Jednotlivé kampane sú zoradené, tak že vytvárajú príbeh, v ktorom ako jedno z poistiek slúži i nový prvok - Domovské mesto. Úspechy sa premietajú i na postavení v rámci štátu i celej Európy. Čím viac prispievate svojmu domovskému mestu, tým viac si cenia vaše služby a tým väčšia je aj podpora, ktorá sa vám poskytne v ďalších misiách.

    Age of Empires III: The War Chiefs (datadisk)
    Datadisk, ktorý majiteľom pôvodnej hry ponúka novú singleplayer kampaň, nové jednotky, nové mapy, rovnako ako aj nové herné prvky, vylepšený je i nový obsah týkajúci sa všetkých európskych civilizácií z pôvodnej hry. Vylepšenie sa týka aj domovského mesta a samozrejmé i novej hrateľnej civilizácie vrátane troch indiánskych kmeňov (napr. Irokézovia, Siouxovia).

    Age of Empires III: The Asian Dynasties (datadisk)
    Druhý datadisk pre tretí diel RTS, ktorý prináša nové hrateľné ázijské civilizácie, 15 nových ázijských zázrakov a nové spracované obchodovanie i podmienky víťazstva. Nechýbajú ani nové miesta, tematicky ladené ázijské spracovanie (hudba, grafika, zvuky) a nové random mapy, postavené na základoch máp z predošlých AoE titulov.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.cz)
    Overený nákup
    • hratelnost
    • je to proste klasika
    • celkem dobra grafika
    • uprava domovskeho mesta
    • moznost pojmenovat "hera"
    • mam nejradeji japonce a nemuzu jim menit mesto jako u evropskych statu

    Paradni hra, AoE3 navazuje na predesly dil jak jsem zvykli u teto serie a myslim ze se AoE trojka velmi povedla.

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel