Airline Tycoon 2 (GOLD Edition)
PC

11,99
Nákupom získate 0,48 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21652
  • Gold edícia hry obsahuje tiež prídavky
    Falcon Lines a Honey Airlines (ako DLC)

    Vybudujte si vlastnú flotilu lietadiel - pomocou herného editoru navrhujte lietadlá podľa potreby, či pôjde o lacné stroje pre hromadnú prepravu, alebo jedinečné luxusné tryskáče pre vyvolených; Zvoľte si svoju virtuálnu podobu - jedného zo 4 avatarov, ktorí majú svoje špecifické vlastnosti a schopnosti; Prechádzajte svoje domáce letiská v 3D prostredí a dozerajte na svojich zamestnancov; Otestujte svoje manažérske schopnosti v náročnom podnikateľskom prostredí - zostavujte letové plány, zlaďujte prílety a odlety spojov a strážte svoje príjmy a výdavky; Náhodné udalosti spestrujú hru - je potrebné špeciál pre pápeža? V obľúbenom letovisku dochádza k nepokojom? Sopečný prach nad Európou? Dokážete zareagovať a prispôsobiť sa podobným neočakávaným udalostiam?

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, procesor 2,0GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 256MB RAM (s podporou DirectX 9.0c), 2,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje pripojenie k internetu!

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie

    Airline Tycoon 2 opať prináša hráčom ich obľúbenú ekonomickú simuláciu zo sveta aeroliniek. Ujmite sa úlohy riaditeľa medzinárodnej leteckej spoločnosti, navrhujte lietadlá, ktoré plne vyhovujú vašim potrebám a rozvíjajte svoj podnik, až se stanete svetoznámou spoločnosťou, ktorej služby vyhľadávajú zákazníci z celého sveta. Ale pozor, konkurencia nespí!

    Každý z dodatkov pridáva do hry dve nové misie a tiež rozširujú možnosti hry napríklad o prepravu nákladov (Falcon Lines) či ponuky last minute (Honey Airlines).

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel