Alfa Antiterror
PC

12,20
Nákupom získate 0,37 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Ťahové
Kód produktu: 11288
  • Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    V tejto ťahovej stratégií sa pozriete do nedávnej minulosti (od roku 1984 až po 2001). V Sovietskom zväze sa rozmnožili teroristické útoky a záškodnícke akcie malých teroristických jednotiek, ktorý sa pred ničím nezastavia a ako sa zdá majú k dispozícií i jadrové zbrane. Vašou úlohou bude zostaviť malú jednotku, ktorá tieto skupiny zničí.

    Priebeh hry je rozdelený na kolá. Najprv zadajte príkazy svojím 4 vojakom. To samé urobí aj počítač a potom už len sledujete ako sa situácia vyvinie. Ale nebojte sa do priebehu akcie sa dá v nutných prípadoch zasiahnuť a príkazy zmeniť podľa potreby. Priebeh poslednej akcie sa dá sledovať niekoľko krát, natáčať v ňom kameru a meniť rýchlosť prehrávania. Vďaka tomu je možné lepšie nájsť chybu, ktorú pri taktickom rozplánovaní kola urobíte.

    Každý vojak má rôzne fyzické i psychické parametri a to ovplyvňuje ako sa bude v boji chovať. Svojich vojakov môžete navyše rôzne vybavovať zbraňami a príslušenstvom. Vďaka obchodovaniu na čiernom trhu budete môcť využiť nielen ruské zbrane.

    Gr V multiplayere si môžete zahrať s až 16 hráčmi, kde každý môže použiť iné špeciálne jednotky (SAS, Delta force). Hrať sa dá cez LAN, internet a dokonca i cez e-mail.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel