Anno 2070 EN
PC

7,30
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 7 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 23797
  • Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, dvojjadrový procesor 2,0GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM, 5,0GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Ďalší diel zo série Anno sa presúva do blízkej budúcnosti, v ktorej hlavnú úlohu hrá zmena klímy a tak je ľudstvo nútené prispôsobiť sa zvýšeniu hladiny morí, ktoré pomaly zaplavujú úrodnú pôdu. Hráč musí zvládnuť nové technológie a zároveň čeliť väčším výzvam, ekologicky stavať ich ríše. Anno 2070 ponúka hráčovi možnosť byť tvorom budúcnosti a vytvoriť svet zajtrajška.

    Nová éra - Pri dodržaní základných ukazovateľov, ktoré nájdete v hre, dosiahnete v hre Anno úspech. Nájdete tu nové herné mechaniky, architektonické objavy, a všetky nové výzvy. Navyše, hráč bude môcť vytvoriť masívne mestá, ktorá ešte nikdy neboli videné v predošlých hrách Anno.

    Dynamický svet - Anno 2070 sa bude vyvíjať odlišne v závislosti od hrania každého hráča. Rozhodnutie hráča bude mať dopad na životné prostredie, architektonický vzhľad ich sveta, a potrieb svojich obyvateľov, čo mu umožní lepšie pochopiť dopad jednotlivých rozhodnutí a prístupu k riadeniu svetových zdrojov.

    Frakcie - Hráč bude môcť vyberať medzi dvomi frakciami pri budovaní svojej ríše. Hráč si môže vybrať medzi priemyselnou, s efektívnym spojením medzi titánmi, alebo viac udržateľným a ekologicky šetrným smerom Ecos.

    Bohaté a rôznorodé variácie hry:
    Kampaň pre jedného hráča - Rozvinutý príbeh pre jedného hráča s mnohými výzvami a rôznymi možnosťami.

    Kampaň jedného hráča pokračuje - preslávený nekonečný herný mód, kde cieľom je vybudovať najväčšiu civilizáciu, bez časového obmedzenia.

    Multiplayer a online funkcie - Anno 2070 zahŕňa inovačné online režimy ponúkajúce hráčom nové možnosti, ak sa dostať do kontaktu s hráčmi po celom svete.

    Vynikajúca grafika - nová verzia herného enginu, vyvinutá špeciálne pre Anno 2070, umožňuje hre dodať dych-berúci vizuálny zážitok, ktorý ešte nikdy predtým nebol videný v sérii Anno.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy, darkhorse, falloutdarkhorse, AmazonPrimeFallout
playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam