Apocalyptica
PC

13,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: FPS
Kód produktu: 10752
  • Strhujúca akčná hra z pohľadu tretej osoby. Tri kohorty verných, ktorý sa regrutujú z zvláštnych skupín mníšok, templárských rytierov, robotov a serafínov.; Dych berúce 3D svety hry Apocalyptica (Jeruzalem 5, Ariziel, Suneater, peklo, planéta Nu-Hades).; Každá z úrovní je veľmi pôsobivo vizuálne spracovaná a plne interaktívna.; Každá postava je vybavená ako strelnou, tak i ručnou zbraňou.; V rámci zachovania rovnováhy majú Satanovi vojaci výhodu veľmi vyspelej počítačovej inteligencie (AI).; Podpora hry až 16 hráčov, a to na miestnej sieti (LAN), tak i na internete.; Nu-Hades určite mnoho majiteľov PC na určitú dobu priková k monitoru.

    Minimálne požiadavky

    Windows 95, 98, ME, procesor 1,3GHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 1,2GB voľno na disku, 4x CDROM, DirectX 8.1

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné
    Apocalyptica je strhujúca akčná hra z pohľadu tretej osoby, jej dej je zasiahnutý do pochmúrnej budúcnosti, kde ľudstvo trpí pod nadvládou zlých síl, ktoré vedie samotný Satan. Jeho sila stále rastie, a tak už chýba len krok, aby ovládol celý vesmír a jeho diabolské sily ako temné mračno zamorili celú galaxiu. I keď ľudstvo stojí na pokraji záhuby, nájde sa v jeho radách vojska, ktorí neváhajú vstúpiť do planetárnych pevnosti Pána temnôt na jeho hlavnej základne – planéte Nu-Hades – a oslobodiť ho od jeho zlej nadvlády.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel