Assassins Creed: Valhalla
PC

(5x)
60,99
Nákupom získate 1,22 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Aktivácia: Ubisoft ConnectUbisoft ConnectDoporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: TPS, Historické, Stealth, Open-world, Parkour
Typ hry: Hra pre jedného hráča, DLC
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 33416
  • Minimálne požiadavky

    Overte si, či splňujete HW požiadavky
    (stránka v angličtine)

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné
    PC / PC hry / Dobrodružné
    Krabicová verzia neobsahuje disk, iba kód na stiahnutie hry v službe Uplay. 

     
    S českou pobočkou Xzone.cz podporujeme vznik fanúšikovskej češtiny od tímu Farflame.

    V novom diele hry Assassins Creed s podtitulom Valhalla sa ujmete úlohy Eivora, neohrozeného vikingského bojovníka vychovaného na bájach o bitkách a sláve. Preskúmajte dynamický nádherný otvorený svet zasadený do brutálneho prostredia temného obdobia Anglicka v 9. storočí. Plundrujte svojich nepriateľov, budujte svoju osadu a zaobstarajte si politický vplyv na ceste za ziskom svojho miesta medzi bohmi v samotnej Valhalle.

    VLASTNÁ SÁGA
    Vďaka pokročilým RPG mechanikám môžete ovplyvniť vývoj vašej postavy a tým pádom utvárať svet okolo vás. S každým rozhodnutím, od politických aliancií cez bojovú stratégiu až k dialógom, budete sami strojcami svojej cesty ku sláve.

    Assassins Creed: Valhalla - Limited Edition (PS4)

    INTUITÍVNY SÚBOJOVÝ SYSTÉM
    Valhalla ponúkne nemilosrdný štýl boja vikingských bojovníkov, od boja s dvomi jednoručnými zbraňami, ako sú sekery či meče, alebo jednou zbraňou a štítom. Nepriateľom môžete utnúť hlavy, zabiť ich z diaľky alebo ich nepozorovane zabíjať svojimi skrytými čepeľami.

    Assassins Creed: Valhalla - Limited Edition (PS4)

    OTVORENÝ SVET Z TEMNEJ DOBY

    Od tajomných brehov Nórska sa vydáte do krásnych, ale nepriateľských kráľovstiev Anglicka. Viking z vás bude naplno, pretože nový Assassins Creed ponúkne všetko, čo k správnemu vikinskému životu patrí - rybárčenie, lovenie, hranie chlastacích hier a veľa ďalšieho.

    Assassins Creed: Valhalla - Limited Edition (PS4)

    VELTE EPICKÝM NÁJAZDOM

    Skrz celé Anglicko môžete útočiť na saské vojsko a pevnosti. Svoj klan povediete v bitkách, pri drancovaní nepriateľského územia a ulovenú korisť prinesiete späť svojim ľuďom.

    Assassins Creed: Valhalla - Limited Edition (PS4)

    BUDUJTE SVOJU VLASTNÚ OSADU

    Ak nebudete plieniť nepriateľské územia, čaká na vás výstavba a vylepšovanie vlastnej osady. Postavte si kasárne, kovárne, tetovacie salóny a ďalšie. Klan potrebuje nových členov a tie si zaraďte do svojej unikátnej družiny nájazdníkov, ktorú môžete zdieľať online so svojimi priateľmi, aby ju aj oni mohli použiť počas svojich nájazdov.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (5)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup

    Ona ta hra má snahu a jsou zde některé zajímavé prvky, ale celkové je to prostě nuda. Ubisoft a jejich natahování obsahu k prasknutí úplně ničí atmosféru. Nechápu proč zde musí být 300+ levelů a 3 miliony skillpointů, který musíme utrácet v úplně zbytečném stromě schopností. Dabing hlavní postavy je otravný a nějaká hlubší náplň hry a motivace hrát dál chybí.

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup

    Hra parádní.sem tam nějaký bug ale nic zásadního co by dělalo hru nehratelnou.Hra nepadá a valí jak má.Za mě spokojenost.

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup

    Bugy sem bugy tam, mimo to je hra obstojná, příběh na standardy Ubisoftu průměr, hudba (pokud nějaká hraje, což je tak 10x za hru) je parádní. Největším problémem této hry je soubojový systém - pomalý, nezábavný, zabugovaný a celkově k ničemu ve srovnání s Odyssey. *Jako samostatná hra nadprůměr, ve srovnání s Odyssey/Origins šla laťka zas o něco dolů. 5/10

    (Xzone.cz)
    Overený nákup

    Hra je báječná, za 30 hodin hraní jsem narazila pouze na jediný bug. I po novém patchi šlape krásně. Příběh je obstojný a po vizuální stránce je to pastva pro oči i uši.

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup

    Zabugované. Neustále padá - klidně i každých 10 min, některé mise nelze vůbec dokončit. Mikrotransakce. Hlavní příběh se skládá asi z 15 menších příběhů - jednotlivě super, ale dohromady to za moc nestojí. V současném stavu bych to nedoporučil ani nejhoršímu nepříteli. Doporučuji si počkal alespoň půl roku, než bude hra v hratelném stavu - je úplně jedno jak to vypadá a jak se to hraje, když to po technické stránce prostě nefunguje.

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel