Metal Gear Solid 3D: Snake Eater
WII

52,99
Nákupom získate 0,53 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: Nintendo 3DS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 15257
  • Konverzia PS2 verzie Metal Gear Solid 3: Snake Eater
    Musíte uniknúť zrakom nepriateľa, ktorý sa vás snaží zachytiť celou sieťou radarov. Nezostáva vám tak nič iné ako najlepšie využívať terén a postupovať dopredu s maximálnou opatrnosťou. Vďaka novému a kompletnému pojatému „indexu kamufláže“ si môžete vybrať najvhodnejšie maskovanie tváre a ďalšie vybavenia, ktoré vám pomôžu splynúť s prostredím, uniknúť nepriateľským zrakom a preliezť územím protivníka.

    Metal Gear Solid 3: Snake Eater sľubuje zážitok hodný celo večerného hollywoodskeho filmu. Čaká vás napínavé a dokonale prevedené dobrodružstvo, so skvelou akciou, lezenie a ukrývanie pred súpermi, nádherne vizuálne spracovanie a skvelý soundtrack. Spracovanie, nová éra a nové prostredie posunuje ďalej nielen túto sériu, ale celý žáner akčných hier.

    Dej sa odohráva v 60 rokoch, kde svetom zmetajú politické nepokoje a s každým okamžikom hrozí prepuknutie vojny. Vy – ako hlavný hrdina – budete poverený nebezpečnou individuálnou misiou, kde vašou úlohou je vniknúť na ťažko strážené nepriateľské územie a nájsť tajné materiály o nebezpečných zbraniach hromadného ničenia. Medzi vami a cieľom však okrem ďalších prekážok stojí aj nepreniknuteľná džungľa, ktorá je spracovaná tak realisticky, že budete mať pocit, ako by ste sa na tomto mieste skutočne ocitli.

    Na tvorbe hry, vlastne na interaktívnej úvodnej sekvencií k Metal Gear Solid 3: Snake Eater, sa podieľal i najväčší talent zábavného priemyslu, scenárista Kyle Cooper (Sedem, Hon na ponorku a Piaty element). Autorom skvelej hudby, ktorá hru sprevádza, je Harry Gregson-Williams (Shrek, Armageddon, The Rock, Strelci na úteku, Nepriateľ štátu).
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel