Batman Triple Pack
PC

20,99
Nákupom získate 0,84 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21714
  • Balenie obsahuje 3 hry: Batman: Arkham Asylum (GOTY), Batman: Arkham City (GOTY) a Batman: Arkham Origins.

    Minimálne požiadavky

    Windows Vista[32bit], Win 7, Win 8, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM (GeForce GTX 780), 20,0GB voľno na disku, DVDROM, procesor Core i5, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné
    PC / PC hry / Adventúry
    Batman: Arkham Asylum (GOTY)
    V úlohe presláveného netopierieho muža budeme môcť vymlátiť dušu z tých najhorších zločincov, ktorých mesto Gotham kedy poznalo. V dôverne známom Gotham City sa nachádza Arkham Asylum, alebo teda Arkhamský ústav. Keďže ho obývajú psychicky narušení jedinci (predovšetkým smrteľne nebezpeční psychopati), dá sa očakávať, že keď sa tam niečo pokazí, budú z toho naozaj veľké problémy. Stretnete sa tak so starými známymi zlosynmi ako je napríklad Joker alebo Tučniak.

    Batman: Arkham City (GOTY)
    Pokračovanie vynikajúcej hry s netopierím mužom v hlavnej úlohe. Arkham City prináša skvelú hrateľnosť a až 5x väčší svet, ako jeho predchodca! (Arkham Asylum). Dej hry sa odohráva rok po finále prvého dielu a zavedie vás do nápravného zariadenia v Arkham City, kde si väzni určujú svoje vlastné pravidlá a jediným nepriateľom ste pre nich vy! Teda vy, v úlohe Batmana...

    Batman: Arkham Origins
    Batman je skúsený bojovník proti zločinu, ale nie je ešte ten veteránsky superhrdina, ktorý je vyobrazený v Arkham City a Arkham Asylum. Bojuje proti bežným zločincom, ale všetko sa zmení, keď sa stane niečo neočakávané. Vládca podsvetia, brutálny a sadistický tyran, nazývaný "Black Mask" ponúkol za Batmanovu hlavu odmenu. Black Mask však dal takú ponuku, ktorá ale prilákala i superkriminálnikov, ktorým Batman ešte nečelil.

    K tomu všetkému sa počas tohto krvavého lovu na Batmana, zvyšuje kriminalita v meste a zločinci terorizujú mesto za každým rohom. O to, že nebudete mať čo robiť sa báť nemusíte. Spolu s Temným rytierom budete mať totiž plné ruky práce.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel