Battlefield 2: Complete Collection EN
PC

12,60
Nákupom získate 0,50 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 16 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21549
  • Kompletná kolekcia všetkých dosiaľ vydaných Battlefieldov 2
    aktuálny patch pre hru nájdete tu
    Podpora multiplayeru bude ukončená k 1.6.2014

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, odskúšané na Win 7, procesor 1,7GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 128MB RAM, 2,3GB voľno na disku, DVDROM, Grafická karta s podporou Pixel Shader 1.4 vyskúšané sú aj tieto grafické karty: GeForce 5700/5800/5900/5950/6200/6600/6800 a

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné
    Pôvodná hra vrátane všetkých 3 datadiskov - Special Forces, Armored Fury a Euro Force, ktoré vám zaistia maximálne prežitie vojenských online akcií zo súčasnosti s kopou rôznych zbraní, rozmanitých prostredí i nespočtom dopravných prostriedkov.

    Battlefield 2
    Možnosť zvoliť si jednu z troch vojenských superveľmocí, USA, Čínu, alebo novo vzniknutú Koalíciu Stredního východu. Vyzbrojení najnovjšími zbraňami, možu hráči ovládať jeden z triciatich vojnových dopravných prostriedkov a zúčastniť sa online najdôležitejších konfliktov. Hra Battlefield 2 predstavuje rozsiahle, podrobne vykreslené prostredie, od mestských ulíc po zapadnuté lesy. Všetky mapy poskytujú vynikajúcu hernú skusenosť a sú zobrazené v meradle, ktoré odpovedá počtu hráčov.

    Battlefield 2: Special Forces
    Prináša do populárnej hry nový prvok - najznámejšie špeciálne jednotky sveta. So svojimi špičkovými zbraňami, vybavením a vozidlami, zvádzajú tieto miniarmády boje o strategické vojenské ciele. Hráči si možu vybrať jednu zo 6 rôznych strán, sú tu Americkí SEALs, Britskí SAS, Ruskí Spetznas, MEC a dve rôzne povstalecké skupiny. Zároveň sa im dostane do rúk špičkové vybavenie týchto jednotiek a 10 nových vozidiel.

    Battlefield 2: Armored Fury
    Už druhý menší prídavok k Battlefield 2, ktorý prináša ďalšie 3 nové mapy v tzv. dedinskom srdci Ameriky, kde sa vedú boje s čínskymi MEC silami a ešte tiež dve nové triedy dopravných prostriedkov.

    Battlefield 2: Euro Force
    Hráči si možu vybrať jednu z 6 rôznych strán, sú tu Americkí SEALs, Britskí SAS, Ruskí Spetznas, MEC a dve rôzne povstalecké skupiny. Zároveň sa im dostane do rúk špičkové vybavenie týchto jednotiek a 10 nových vozidiel.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel