Battleground Europe: World War II Online
PC

12,19
Nákupom získate 0,24 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 12093
  • Vojna na internete!
    Hra obsahuje 30 dní hrania zadarmo
    Svet v rozlohe 354.000 štvorcových míľ.; Reálny fyzikálny model a model poškodenia.; 36.000 strategických objektov ako sú mosty, bunkre, samostatné budovy, továrne, ale i celé dedinky a mestá.; Nad 80 zbrani cez pušky, ťažké guľomety, tanky, lietadlá, protilietadlové jednotky a ďalšie.

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, XP, procesor 1,2GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 128MB RAM, 1,0GB voľno na disku, 32x CDROM, 56K Modem, K hraniu je nutné platiť mesačné poplatky (15USD) kreditnou kartou.
    Vojnový On-line titul, ktorý vás zavedie na vojnové bojisko západnej Európy v rokoch 1939-1942 a ponúka možnosť vziať do ruky zbraň a bojovať po boku desiatok tisíc ďalších hráčov v realistky pôsobiacom hernom svete v rozlohe 354.000 štvorcových míľ vytvorenom podľa dobových máp, ktorý je zaplnený 36.000 strategickými objektmi ako sú mosty, bunkre, samostatné budovy, továrne, ale nechýbajú ani celé mestá a dedinky.

    K dispozícií je i celá rada podľa skutočnosti vytvorených ovládateľných vozidiel a bojových prostriedkov vrátane tankov, lietadiel, džípov, obrnených vozidiel a nechýbajú ani lode. Podľa toho si zvolíte jednu z niekoľkých úloh a na základe úspechu v boji si naďalej budete budovať kariéru a postupovať na stále vyššiu pozíciu, a tím vylepšovať svoje vlastnosti a získavať nové schopnosti. To všetko je poháňané enginmom Unity 3D, ktorý okrem obrovského herného sveta ponúka i do značnej miery reálne fyzikálne modeli a modeli poškodenia.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel