World of Warcraft + Burning Crusade + Lich King
PC

12,60
Nákupom získate 0,50 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21598
  • World of Warcraft + The Burning Crusade + Wrath of the Lich King
    Obsahuje predplatné na 30 dní hrania. (Aktivuje sa až po zadaní čísla platobnej karty k účtu alebo aktiváciou 60 dennej hernej karty.)
    Zažite dobrodružstvo s tisíckami ďalších hráčov naraz; Preskúmajte a budujte fantasy svet s nekonečnými lesmi, púšťami, horami a ďalšími exotickými miestami.; Pridajte sa k Aliancii a vyberte si jednu z 8-mich postáv, za ktoré môžete hrať.; Vyberte si jednu z 9 tried: paladinov, druidov, bojovníkov, mágov a ďalších.; Nespočetné množstvo známych i neznámych postáv zo sveta Warcraftu.; Nové úlohy každý mesiac.; Cesta cez celý svet plný dungeonov rôznych štýlov a veľkostí.; 6 obrovských miest, každé pod správou jednej z rás.; Vycvičte svoje schopnosti vo výrobe predmetov, alebo ich vymieňajte s ostatnými hráčmi.; Hru je možné hrať len cez internet po zaplatení mesačných poplatkov.; Hra obsahuje kupón na 30 dní hrania. Tento kupón sa aktivuje zadaním čísla platobnej karty (kreditnej alebo debetnej) pri vytváraní účtu na stránkach World of Warcraft alebo zadaním čísla zo 60 dennej hernej karty.

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, Win 8, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 256MB RAM (GeForce 6800 / Radeon X1600 Pro), 25,0GB voľno na disku, grafická karta s 32MB RAM (GeForce 2 a vyššia), internetové pripojenie

    Kategórie

    PC / PC hry / Online a MMORPG
    World of Warcraft
    4 roky ubehli od bitiek, ktoré ste zažili v hre Warcraft III: Reign of Chaos a v zemi Azeroth sa schyľuje k ďalšej pohrome.

    World of Warcraft je on-line RPG hra zasiahnutá do prostredia hier Warcraft. Hráči prevezmú úlohu hrdinu Warcraftu a budú preskumávať, prebíjať sa a plniť úlohy po celom svete Warcraftu. V hre sa stretnete s tisíckami hráčov z celého sveta, ktorí spolu môžu spolupracovať alebo bojovať.

    World of Warcraft: The Burning Crusade (datadisk)
    World of Warcraft: The Burning Crusade je prvý datadisk k veľa krát oceneného RPG od Blizzardu. Známemu hernému svetu dodáva nový rozmer – obohacuje ho o nové rasy, krajiny, bojiská, povolania, predmety a ešte oveľa viac.

    Od porážky Burning Legions pri Mount Hyjal už prešlo pár rokov a národy Azerothu sa stále snažia spamätať z utŕžených rán a príkoria. Hrdinovia z hordy, aj aliancie začali objavovať nové krajiny. Prešli dokonca aj temným portálom, ktorý ich zaviedol do nových zemí za hranicami známeho sveta

    World of Warcraft: Wrath of the Lich King (datadisk)
    2. datadisk k uznávanej MMORPG od Blizzardu. Príbeh sa odohráva okolo honby na Arthasa Menethila a jeho nemŕtvu armádu známu ako Scourge.

    Na hon sa budete môcť vybrať z dvoch štartovacích oblastí. Na východe to je Howling Fjord a na západe zase Borean Tundra. V obidvoch oblastiach na vás čakajú questy podobného charakteru, určené je to iba pre postavy na leveloch 68 – 72. Nechýbajú však ani dungeony pre 70 a 80 levelové postavy. Čo sa obyvateľov týka, môžete sa tešiť na veľkých severských hromotĺkov nazývaných Vrykul a malých Tuskarrov.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel