Blackguards (Limited Edition)
PC

31,50
Nákupom získate 0,32 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 19116
  • Blackguards vychádza v limitovanej edícii, ktorá obsahuje navyše mapu, plagát, soundtrack, digitálny artbook, tapety na plochu a vývojárske denníky

    color>

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor 2,0GHz, pamäť 4,0GB RAM, grafická karta s 256MB RAM (GeForce 8600 GT / Radeon HD 2600 XT), 25,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / RPG

    Čo sa stane, keď jedinou nádejou ohrozeného sveta nebudú hrdinovia v lesklej zbroji, ale skupina stratených existencií a odsúdených zloduchov? To je otázka, na ktorú sa snaží odpovedať ťahové RPG Blackguards, zasadené do fantasy sveta Dark Eye. Hrajte za bojovníka, čarodejníka alebo lovca a podľa upravujte schopnosti svojej postavy. V napínavej príbehovej kampani na vás čakajú chvíle naplnené pochybami, zradou a stratou blízkych. V kľúčových okamihoch budete mať našťastie možnosť určiť ďalšie smerovanie príbehu a jeho samotné vyústenie.

    Súčasťou balenia je kľúč na aktiváciu DLC Nevyřčené příběhy, ktoré rozširuje hlavnú príbehovú líniu o sedem nových vzrušujúcich úloh, jedenásť nových bitevných máp, štyri zbrane a vyše dvadsať nových atmosférických stôp doplňujúcich pôvodný soundtrack.

    Bojujte proti búriacim sa otrokom, zistite viac o Takateho minulosti, zabráňte zlovestnému magickému obradu a dopovedzte niekoľko ďalších príbehov, na ktorých dokončenie nezostalo v hlavnej kampani miesto.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel