Call of Duty: Black Ops III
PC

(2x)
26,20
Nákupom získate 1,05 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Aktivácia: SteamSteamDoporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: FPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19499
  • Minimálne požiadavky

    Windows Win 7, Win 8, štvorjadrový procesor 2,6GHz, pamäť 6,0GB RAM, grafická karta s 1,0GB RAM (GeForce GTS 470 / Radeon HD 6970), 60,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné

    Vitajte v temnej budúcnosti, kde vzniká nový druh Black Ops vojakov. Rozdiel medzi človekom a strojom sa pomaly vytráca. Nanotechnológie a augmentácia sú všadeprítomné. Využite všetky vaše nadľudské schopnosti v prepracovanej kampani, až pre štyroch hráčov v kooperácii.

    3 hry v jednom
    COD: Black Ops III kombinuje tri unikátne samostatné herné módy - Kampaň, Multiplayer a Zombie - prináša tak najobsiahlejšie a najambicióznejšie Call of Duty všetkých dôb. Kampaň bola kompletne navrhnutá pre kooperačnú hru až v 4 hráčoch. Samozrejme si ale celú akčnú jazdu môžete užiť i sami, presne tak, ako ste zvyknutí. Multiplayer prináša ešte bohatšie možnosti hrania, s novým systémom levelovania, úprav a vybavením. A zombie. No, to je kapitola sama o sebe v odlišnom príbehu a inom období.

    Novinky na každom rohu
    Po všetkých stránkach ide o doposiaľ najpokrokovejšie Call of Duty. Dych berúce prostredie, nevídané zbrane a schopnosti a prepracovaný, plynulý pohyb postáv. Všetky novinky poháňa pokročilá technológia s novou umelou inteligenciou a animačným systémom. Grafické spracovanie opäť posúva štandardy Call of Duty s novým systémom nasvietenia a next-gen vizuálnymi efektami.

    Kampaň ako nikdy predtým
    Po prvýkrát v histórii série môžete prejsť celú kampaň v coop režime až v štyroch hráčoch. Spoločne tak zažijete všetky výbušné filmové momenty, ktorými je séria preslávená a k tomu preskúmate znateľne väčšie a otvorenejšie lokality. Tie umožňujú prichádzať so stále novou taktikou zakaždým, keď sa do hry pustíte. A teraz je navyše každý hráč plne prispôsobiteľný - môžete si vybrať zbrane, výbavu, schopnosti i oblečenie. Počas kampane zbierate skúsenosti a všetko si ďalej vylepšujete.

    Multiplayer na novej úrovni
    S Black Ops prichádza nový reťazový spôsob pohybu, ktorý umožňuje plynulý pohyb prostredím s ladnou obratnosťou. Kontrolovateľné trysky, sklzy a prekrývacie schopnosti v mnohých kombináciách, umožňujú dokonalú kontrolu nad postavou, zatiaľ čo stále mierite zbraňou na najbližšieho nepriateľa. Všetky mapy sú od základov navrhnuté pre nový spôsob pohybu, ale zvládnete ich i pokiaľ máte zažitý pôvodný štýl ovládania.

    Multiplayer prináša tiež nový systém postáv - Specialist. Ten slúži pre levelovanie a zdokonalenie určitej vlastnosti a zbrane postavy. Nový systém tak pridáva tretiu možnosť levelovania k súčasným Traditional a Weapons XP.

    Zombie ako ich nepoznáte
    Zombie mód je v Black Ops III takmer samostatnou hrou v hre. S úplne odlišným zasadením do swingových 40. rokov minulého storočia, vás prenesie do šialenej a štýlovej zombie vravy s vlastným príbehom.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (2)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • + grafika
    • + safehouse
    • + úprava vzhledu postavy
    • je toho spousta asi by nestačil prostor vše sem vypsat

    hra vůbec nenadchla ba naopak hodně zklamala prostě od MW2 to stojí za starou bačkoru a tento díl si dle mě zaslouží TITUL největší blbost co kdy vývojáři udělali prostě a jednoduše za 3nácet to nestojí možná za 5set ale víc ani náhodou

    (Xzone.cz)
    Overený nákup
    • + grafika
    • + safehouse
    • + úprava vzhledu postavy
    • - příběh
    • - úkoly
    • - prostory

    Hry Call of Duty jsem měl vždycky rád, ale tohle byla poslední, kterou jsem si koupil. Příběh úplně o ničem, bez smyslu, logiky, nudný ... Mise úplná nuda. Je to možná tím, že jsem už starší, někomu se může líbit, ale na první série, kdy byl dobrý příběh, který člověka strhl a navazoval to určitě nemá. Přestal jsem hrát v půlce, totálně mě to nebaví a už určitě nebudu kupovat novou. Tony futuristických hejblatek nenahradí příběh a smysl hry.

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel