Call of Duty: Infinite Warfare (Legacy Edition)
PC

28,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: FPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 24614
Hra je tiež dostupná pre:  PS4
  • Minimálne požiadavky

    Windows Win 7, pamäť 8,0GB RAM, grafická karta s 2,0GB RAM (GeForce GTX 660 / Radeon HD 7850), 70,0GB voľno na disku, DVDROM, procesor Intel Core i3-3225 3.30GHz, vyžaduje 64 bit OS a aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné

    Séria Call of Duty mieri tam, kam sa doposiaľ odvážila len na pár chvíľ. Prežite epické boje vo vesmírnych stíhačkách, štartujte z bitevných lodí a bojujte vo vákuu, zatiaľ čo pod vami zúri najväčší konflikt budúcnosti.

    MEDZIPLANETÁRNY KONFLIKT
    Ste kapitán Reyes, špecialista s označením Tier 1 a musíte sa postaviť nepriateľom zo všetkých kútov našej slnečnej sústavy. Bývalí kolonisti si totiž jedného dňa povedali dosť a vyhlásili vojnu pozemskej federácii. Čo za týmto konfliktom stojí? A kto ho vedie?

    POKOJNÝ VESMÍR
    Počas obrovskej kolonizácie vesmíru začali národy vytvárať organizáciu United Nation Space Alliance (UNSA), ktorá mala za úlohu udržiavať vesmírne cestovanie a obchodovania. Mierovým orgánom UNSA sa stala odnož The Solar Alliance Treaty Organization (SATO), ktorá sa starala o bezpečnosť. Po nečakanom útoku na velenie UNSA musí Nick Reyes prevziať kormidlo poslednej zostávajúcej vojnovej lode Retribution a postaviť sa nepriateľovi. Loď bude plniť funkciu centrálneho strediska, kam sa po každej misii vrátite.

    FANATICKÝ NEPRIATEĽ
    Z UNSA sa počas vojny odtrhla fašistická skupina povstalcov, ktorí si začali hovoriť Settlement Defense Front (The Front, SetDef). Ide o brutálnych militantných radikálov, zocelených extrémnym prostredím a životnými podmienkami. Ich vodcom a vaším úhlavným nepriateľom je Salen Kotch, veliteľ obávanej vojnovej lode Olympus Mons.

    VESMÍRNE SÚBOJE Počas príbehovej kampane budete pilotovať vašu vlastnú útočnú vesmírnu stíhačku, známu ako Jackal. Pôjde o dôležitú súčasť hry a Jackal sa bude postupne vyvíjať, ako si ho budete vylepšovať.

    ZOMBIE SÚ SPÄŤ
    Nechýba ani zombie časť hry, ktorá je opäť v šialenom retro duchu. Zombies in Spaceland vás zavedú do zábavného parku 80. rokov s kompletnou prehliadkou atrakcií. Nechýbajú arkádové hry, bláznivá horská dráha, disko guľa, umelé rakety a množstvo ďalších. Klasickú co-op hratelnosť pre štyroch hráčov osviežia nové tímové mechaniky a tiež dobový soundtrack s najväčšími hitmi. Nájdete tu aj obľúbené šialené perky, power upy, brutálne zbrane a easter eggy.

    LEGACY EDITION OBSAHUJE:
    - Hru Call of Duty: Infinite Warfare
    - Hru Call of Duty 4: Modern Warfare HD

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz