Call of Duty: Infinite Warfare (Legacy Edition)
PC

28,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Štítky: FPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 24614
Hra je tiež dostupná pre:  PS4
  • Minimálne požiadavky

    Windows Win 7, pamäť 8,0GB RAM, grafická karta s 2,0GB RAM (GeForce GTX 660 / Radeon HD 7850), 70,0GB voľno na disku, DVDROM, procesor Intel Core i3-3225 3.30GHz, vyžaduje 64 bit OS a aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné

    Séria Call of Duty mieri tam, kam sa doposiaľ odvážila len na pár chvíľ. Prežite epické boje vo vesmírnych stíhačkách, štartujte z bitevných lodí a bojujte vo vákuu, zatiaľ čo pod vami zúri najväčší konflikt budúcnosti.

    MEDZIPLANETÁRNY KONFLIKT
    Ste kapitán Reyes, špecialista s označením Tier 1 a musíte sa postaviť nepriateľom zo všetkých kútov našej slnečnej sústavy. Bývalí kolonisti si totiž jedného dňa povedali dosť a vyhlásili vojnu pozemskej federácii. Čo za týmto konfliktom stojí? A kto ho vedie?

    POKOJNÝ VESMÍR
    Počas obrovskej kolonizácie vesmíru začali národy vytvárať organizáciu United Nation Space Alliance (UNSA), ktorá mala za úlohu udržiavať vesmírne cestovanie a obchodovania. Mierovým orgánom UNSA sa stala odnož The Solar Alliance Treaty Organization (SATO), ktorá sa starala o bezpečnosť. Po nečakanom útoku na velenie UNSA musí Nick Reyes prevziať kormidlo poslednej zostávajúcej vojnovej lode Retribution a postaviť sa nepriateľovi. Loď bude plniť funkciu centrálneho strediska, kam sa po každej misii vrátite.

    FANATICKÝ NEPRIATEĽ
    Z UNSA sa počas vojny odtrhla fašistická skupina povstalcov, ktorí si začali hovoriť Settlement Defense Front (The Front, SetDef). Ide o brutálnych militantných radikálov, zocelených extrémnym prostredím a životnými podmienkami. Ich vodcom a vaším úhlavným nepriateľom je Salen Kotch, veliteľ obávanej vojnovej lode Olympus Mons.

    VESMÍRNE SÚBOJE Počas príbehovej kampane budete pilotovať vašu vlastnú útočnú vesmírnu stíhačku, známu ako Jackal. Pôjde o dôležitú súčasť hry a Jackal sa bude postupne vyvíjať, ako si ho budete vylepšovať.

    ZOMBIE SÚ SPÄŤ
    Nechýba ani zombie časť hry, ktorá je opäť v šialenom retro duchu. Zombies in Spaceland vás zavedú do zábavného parku 80. rokov s kompletnou prehliadkou atrakcií. Nechýbajú arkádové hry, bláznivá horská dráha, disko guľa, umelé rakety a množstvo ďalších. Klasickú co-op hratelnosť pre štyroch hráčov osviežia nové tímové mechaniky a tiež dobový soundtrack s najväčšími hitmi. Nájdete tu aj obľúbené šialené perky, power upy, brutálne zbrane a easter eggy.

    LEGACY EDITION OBSAHUJE:
    - Hru Call of Duty: Infinite Warfare
    - Hru Call of Duty 4: Modern Warfare HD

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel