Car Mechanic Simulator 2015 EN
PC

14,70
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21780
  • Nové vozidlá, nové nástroje, viac súčiastok a viac zábavy s ďalšou verziou Car Mechanic Simulator!

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor 3,1GHz, pamäť 4,0GB RAM, grafická karta s 1,0GB RAM (NVIDIA® GeForce® GTX 670 / AMD Radeon™ HD 7870), 4,0GB voľno na disku, DVDROM, procesor Core i3, vyžaduje aktiváciu ce

    Kategórie

    PC / PC hry / Simulátory

    Vybudujte si a rozširujte svoje opravárenské impérium. Car Mechanic Simulator 2015 poodhalí pozadie práce v opravárenskej dielni. Staňte sa mechanikom a opravujte pre zákazníkov ich plechových miláčikov. Získané peniaze môžete využiť na vylepšenie svojej dielne, alebo zlepšenie svojich schopností.
    Kupujte ojazdené vozidlá, renovujte ich a predávajte so ziskom, alebo sa staňte zberateľom. Pokiaľ povediete svoj podnik dobre, určite na trhu uspejete.

    Opravy áut - základný pilier hry. Opravy sú vašou prácou, vaším živobytím... Dobre, možno nie sú TAK dôležité, ale je to základná aktivita hry. Príde zákazník s rozbitým vozom, ktorý potrebuje do zajtra opraviť. Dajte sa do práce, čas beží.

    Systém misií - objednávky prichádzajú náhodne, takže si budete musieť vybrať, na ktorých budete pracovať. Môžete prijať len obmedzený počet objednávok a na prevedení opráv máte len obmedzený čas. Každá objednávka je inak náročná a inak ocenená.

    Vedenie dielne - po celodennej ťažkej drine je čas spočítať tržby a vykonať investície - ako by sa dali zrýchliť opravy, alebo ako prilákať viac zákazníkov?

    Dražby áut - na nákupe ojazdených áut, ich renovácii a predaji sa dá tiež zbohatnúť. Alebo si môžete naozajstné klenoty nechať a vytvoriť si zbierku.

    Modely áut - automobily je možné rozmontovať s nevídanou mierou podrobnosti. Každý voz tvorí vyše 200 interaktívnych dielov, ktoré zahŕňajú interiér, karosériu a motor.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel