Red Faction (Complete Collection)
PC

20,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Sci-Fi, TPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 18848
  • Táto kompilácia obsahuje dve hry Red Faction a kód na stiahnutie ďalších dvoch hier Red Faction a DLC zo Steamu

    Red Faction Guerrilla; Red Faction: Armageddon; Red Faction: Armageddon Path to War DLC; Red Faction II; Red Faction

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, dvojjadrový procesor 2,0GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM (nVidia GeForce 88xx / ATI Radeon HD30xx), 7,5GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné
    Red Faction

    Tisíce ľudí, ktorých zlákal prísľub lepšieho života pod hlavičkou Ultor Corporation, prišli hľadať šťastie a prácu pre túto obriu ťažobnú spoločnosť. Ale všetko nie je tak, ako sa zdá. V kasárňach vládne smrtiaci mor a baníci musia čeliť dennému zneužívaniu ultorskými strážami. Objaví sa na horizonte revolúcia?

    Red Faction predstavuje revolúciu v hraní vďaka technológii Geo-Mod, ktorá umožňuje kompletne zmeniť či zničiť prostredie v reálnom čase. Vďaka 5 ovládateľným vozidlám, 15 zbraniam hromadného ničenia, bezkonkurenčnej akcie pre viacerých hráčov a zasadenie príbehu na planétu Mars uprostred rebélie a smrtiaceho moru, zakladá Red Faction zlatý štandard hier!

    Red Faction: Guerrilla
    Red Faction: Guerrilla sa odohráva v roku 2120. Zemská obranná armáda (EDF), spojenci pôvodnej Red Faction, sa stávajú hlavnými nepriateľmi partyzánov. Aj keď pôvodne marťanských baníkov podporovala, prírodné bohatstvá na Zemi pomaly dochádzajú a jej hospodárstvo preto skolabovalo kvôli špekulovaniu s tovarom a nedostatku výroby. Pod tlakom pozemských korporácií a vodcov, ktorí sa snažia získať suroviny z Marsu za každú cenu, a to takým tempom, aby sa im podarilo uspokojiť vysoký pozemský dopyt , núti EDF marťanskú spoločnosť do trvalého nevoľníctva. Povstáva teda nová sformovaná „Červená frakcia“, aby sa postavila EDF, vyhnala ju z planéty a zahájila spravodlivé jednanie so Zemou.

    Red Faction: Armageddon
    Pol roka po tom, čo hnutie odporu oslobodilo červenú planétu, sa Mars opäť stáva bojiskom. Povrch planéty je neobývateľný, a tak sa baníci presunuli do podzemných šachiet. Darius Mason, vnuk hrdinov revolúcie Aleca Masona a Samanyi, nevedomky prispeje k tomu, že sa dávne zlo z hlbín Marsu opäť prebúdza k životu.

    Na planéte sa rozpútal armageddon, a osady a základne sú doslova trhané na kusy. Darius, ktorý túto situáciu vlastne spôsobil, sa chytá úlohy neohrozeného hrdinu a so svojim tímom Red Faction sa vydáva zachrániť Mars a vlastne i celé ľudstvo. Cesty ho zavedú do jadra búrky, ľadových jaskýň, alebo lávových kaňonov.

    Red Faction: Armageddon – „Path to War“
    Zemská obranná armáda bola porazená a po storočiach útlaku je Mars konečne slobodný. Na čas zavládol mier. Ale zo zabudnutého popola povstal Adam Hale, zjazvený mnohými rokmi bojov, a pátra po dokonalej pomste voči Červenej frakcii. Jeho cieľ predstavuje tú jedinú vec, vďaka ktorej je pre tisíce kolonistov povrch Marsu obývateľný – Terraformátor. Zopakuje si bitku o Terraformátor pomocou štyroch neuveriteľných misií, v ktorých vystupujú vznášadlá, orbitálne útoky a ozbrojený tank Červenej frakcie. Odomknite si dve nové ničivé zbrane: Sharpshooter Gun a Shard Cannon a získajte desať nových trofejí v strhujúcom balíčku nových misií pre Red Faction: Armageddon!

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, českéhry
fallout, falloutseries, falloutanthology