Cities XXL
PC

15,70
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Budovateľské
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19321
  • Vybudujte a spravujte obrovské dynamické a rozmanité mestá; Viac než 65 máp, vrátane 5 nových, každá o rozlohe 100 kilometrov štvorcových; 1000 budov naprieč 47 architektonickými štýlmi; Zastavajte ostrovy i zasnežené vrcholky hôr, čakajú vás i reprodukcie skutočných miest!; Využívajte nové ekologické budovy a obmedzujte znečistenie; Budujte a sťahujte nekonečný obsah zo Steam Workshop

    Minimálne požiadavky

    Windows Vista[32bit], Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor 2,5GHz, pamäť 3,0GB RAM, grafická karta s 768MB RAM (Radeon HD 5670 / GeForce GTX 260), 9,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie

    Navrhnite, postavte a spravujte tie najväčšie a najrozmanitejšie mestá na svete v hre Cities XXL. Väčšie a lepšie než kedykoľvek predtým vďaka silnejšiemu hernému enginu a novému rozhraniu. Staňte sa starostom svojej vlastnej žijúcej metropoly. Starajte sa o spokojnosť obyvateľov svojho mesta, o ich voľnočasové aktivity, významné miesta, ekológiu – vďaka plánovaniu mesta v podobe umiestnenia sídlisk, obchodov, kancelárií, priemyselných budov a infraštruktúry naprieč 47 architektonickými štýlmi a viac než 1000 budovami. Vďaka novým stavbám, ale i novým ekologickým budovám a vylepšeniam, ako sú napríklad dočasné parkoviská, predajca elektrických vozidiel a požičovňa bicyklov, ponúka Cities XXL zelenejší prístup!

    Spravujte hospodárstvo a zdielajte prostriedky medzi všetkými svojimi mestami na viac než 65 mapách (vrátane nových krajín a prostredí) vďaka Cities Planet: obchodujte s čímkoľvek od ropy, cez palivá, až po vodu – i s dovolenkármi a pracovníkmi. A konečne, budujte, zdielajte a sťahujte užívateľský obsah cez Steam Workshop – nekonečný zdroj užívateľskeho obsahu. Od malebných dedín, až po ekonomické strediská, budujte, spravujte a rozširujte mesto svojich snov v hre Cities XXL.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel