Command & Conquer 3: Tiberium Wars (Kane Edition)
PC

(7x)
57,50
Nákupom získate 0,58 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Sci-Fi, Real-time stratégie
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 12325
  • Podpora multiplayeru bude ukončená k 1.6.2014

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], procesor 2,0GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 64MB RAM, 6,0GB voľno na disku, DVDROM, grafická karta nVidia GeForce 4 a vyššia (GeForce 4MX nie je podporovaná) alebo Ati Radeon 8500 a vyššia.
    Pre Windows Vista pro

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Pokračovanie veľúspešnej stratégie, ktorej príbeh sa odohráva v roku 2047, kde sa smrteľné jedovatá mimozemská substancia Tiberium šíri nekontrolovane po celej planéte Zem. Aliancia technicky najvyspelejších štátov známa ako GDI sa snaží šírenie Tiberia zastaviť, ale naráža na aktivity nepriateľov z Brotherhood of NOD, ktorý vedie šialený megaloman Kane, ktorý hodlá využiť Tiberia k transformácií Zeme a jej populáciu podľa svojich zvrhlých predstáv. Tiberium sa tak zase po rokoch stáva príčinou globálnej vojny, ktorá rozhodne o budúcnosti ľudstva, ktoré visí na vlásku.

    Tiberium Wars ponúka tradičnú akčnú hrateľnosť predošlých C&C titulov, ktorú podporuje nová AI a špičkové audiovizuálne spracovanie. Základom hry je dlhá singleplayer kampaň, v ktorej na vás čaká rada misií s odlišnou náplňou, v ktorej budete môcť okrem iného používať tradičné mobilné základne, ION kanóny, ale dôjde i na vzájomné kombinovanie nastávajúcich jednotiek. Nechýba ani podpora multiplayera cez LAN i internet, v ktorej rámci je k dispozícií je i podpora hlasovej komunikácie, klanov a nových spectator módov.

    Špeciálna edícia je obohatená o jedno DVD, na ktorom nájdete videá z pripravovania hry, nepoužité scény, pár ďalších bonusov a taktiež v samotnej hre čakajte exkluzívni obsah, ako napr. bonusové mapy.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (7)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • Nový grafický kabát, který dobře běží i na starších strojích (i když (x)zone ukáže že PC nevyhovuje, běží naprosto krásně). Nová rasa pro multiplayer. Skvělá kvalita video sekvencí. Více misí než u C&C G a GZH.
    • Občas příliš rychlé a jednoduché i na nejvyšší obtížnost. Trochu nezajímávý příběh, který doufám v nějakém dalším pokračování dostane větší prostor.

    Výborné hraní. Skvělá grafika i na horších strojích. Příznivci serie C&C musí naprosto bez podmínek mít ...

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • - Zábava především. Nudit se nebudete.
    • - Poměr vzhled/výkon. Hra běží plynule se slušnými detaily i na slabších strojích. Velké plus oproti Supreme Commanderu.
    • - Perfektní ozvučení. Hudba je spíše průměrná, ale ambientní zvuky a mluvené slovo nemají konkurenci. "That was left-handed!"
    • - Přehledný a intuitivní interface, návrat k menu na pravé straně je po Generals vítaná změna.
    • - Bonusová videa u Kane Edice mají šmrnc a nudit se u nich rozhodně nebudete.
    • - Slabý příběh, který je sice výborně vymyšlený, ale zato příšerně zpracovaný. Předělové scény působí v porovnání s těmi z Tiberian Sunu dost lacině a Kane v nich už nemá svůj jedinčený masiášsko-zlodušský vzhled. Pro mě největší zklamání.
    • - Občas příliš jednoduchý design misí (žádné velké hrátky s Commando jednotkou tu nenajdete), ovšem ne že by to ubíralo na zábavnosti.

    Skvěle vyvážená a nadmíru zábavná strategie, kterou si ale spíše než stratégové užijí hráči milující rychlost a adrenalin. Bohužel oproti předchozím dílům Tiberium série hraje příběh až druhé housle a hlavně předělové scény už nejsou to, co bývaly. Jsem rád, že jsem s Kanem seznámil v Tiberian Sunu a ne v Tiberium Wars.

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • Parádní grafika která vypadá velice schopně na velice starém železe. Tři vyvážené (a po updatu na 1.05 perfektně) strany, příběh, chytlavý mutliplayer a samozřejmě KANE is back!
    • Před vydáním updatu 1.05 dost jednotvárné kvůli vyvážení. Ocenil bych více oficiálních (ranked) map.
    • Místy až možná moc rychlé (průměrně okolo 5 až 8 minut).

    Důstojný nástupce Tiberian Sun po stránce příběhu a Zero Hour po stránce hratelnosti.
    Má velice slušné šance zadupat do země StarCraft (o Warcraftu 3 nemluvě). Uvidíme jak se s Tiberium Wars popere StarCraft 2, ale osobně si myslím že TW zůstaně nějakou dobu nepřekonán.

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • Uspesne pokracovani serie c&c, ktera prinasi dost slusnou grafiku s malimy naroky. Ktera se vyborne nodi na hrani vice hracu.
    • Neprehlednost jednotek, specialni vlastnosti ras sou drahe a na to ze sejedna hru od lidi co delali nejuspesnejsi RTS ktere byli svim spusobem prulomove, se jedna o hru prumernou[na shopnosti tvurcu] a jedna se pouze o krasnou hru bez nejakych inovaci.

    Celkem slusne pokracovani zname serie hry, ktera nedela ostudu sve serii, ale pouzel dela ostudu tvurcum ktery by meli na vic. A jedina zachana k dokonalosti by molha bejt pouze ve forme datadisku, ktery by prines chibejci vycitavky.

    (Xzone.cz)
    Overený nákup
    • Rychly spad akce. Variabilni prostredi a mise v nadherne grafice. Mammoth je zpatky v plne krase a sile. Vybalancovane superzbrane. Navrat k hranym animackam.
    • Za GDI vas nic, krom financi, nenuti pouzivat jine jednotky nez Mammoth tanky. Pro nektere mozna chybejici inovace ci novinky v zanru.

    Prave to, co clovek ocekaval od c&c. Navrat ke korenum RTS.

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • Vynikajuca hratelnost velmi podobna prvemu dielu serie ,nadherna grafika na najvyzsich detailoch
    • Prehodene ovladanie mysou ,v skorsich verziach nevybalancovanie multiplayeru

    Vyborna hra - niet co dodat

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • Pro me super pokracovani klasiky. Zadne velke zmeny, zname jednotky z predchozich dilu. A hlavne stejna hratelnost.
    • Ze zacatku byli nektere jednotky spatne vybalancovane. Nektere byli moc silne a nektere na svoji cenu pratkicky zbytecne. To se ovsem po patchi 1.5 uz vcelku srovnalo.

    Zabavna hra, u ktere nemusite prilis premyslet a jen se muzete bavit

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel