Construction Simulator 2015 CZ
PC

11,50
Nákupom získate 0,35 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 19212
  • Viac než 200 pracovných fáz vo viac než 150 rôznych misiách zaručujú hodiny zábavy; 15 realistických stavebných strojov značky LIEBHERR, MAN a STILL; Realistické ovládanie vozidiel – napr. podpora ovládania SAE pre rýpadlá; Realistické zvuky nahrané z pôvodných strojov; Režim pre viacerých hráčov; Pre začiatočníkov i profíkov: voľne prepínajte medzi arkádou a profesionálnym ovládaním; Rozsiahly a voľne prístupný svet s rozmanitými oblasťami a okrskami; Početní obchodníci a dodávatelia, ktorých môžete navštíviť; Podrobná výuka zaisťuje hladký štart hry; Nelineárne dynamické misie poskytujú nekonečnú zábavnú hrateľnosť; Získajte licenciu pre developera pozemkov a staňte sa skutočným magnátom nehnuteľností; Pre fanúškov-kutilov: modifikácia stavenísk a vozidiel je plne podporovaná; Zažite systém s početnými úrovňami, ktoré vám odomknú zvláštne misie; Podpora obľúbených gamepadov, volantov a joystickov

    Minimálne požiadavky

    Windows Vista[32bit], Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor 2,4GHz, pamäť 4,0GB RAM, grafická karta s 1,0GB RAM (Geforce 400 Series / ATI Radeon HD 57xx ), DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / Simulátory

    V hre Construction Simulator 2015 sa ujmete ovládania 15 realistických stavebných strojov, od značiek Liebherr, Still a MAN vo vysoko kvalitnej 3D grafike. Vykopte základy pre dom pomocou realistických strojov, nalejte betón do panelových stien továrne pomocou obrovskej betónovej pumpy alebo vyskúšajte pevnosť svojich rúk pri umiestňovaní obrovských strešných pásov pomocou mobilného žeriavu. Vďaka realistickému ovládaniu môžete riadiť rýpadlo s dvoma joystickmi pomocou ovládania SAE a mať pritom pocit, ako by ste pracovali na skutočnom stavenisku.

    Preskúmajte rozsiahly a voľne prístupný svet s rôznymi mestami, poliami a dokonca i diaľnicou – nájdete tu širokú škálu nových výziev pre svoj neustále sa rozrastajúci strojový park. Vyskúšajte nová vozidlá u predajcu predtým, než si ich kúpite, opravujte ich v opravne a navštívte miestnu radnicu, kde nájdete nové objednávky. Pokiaľ budete úspešní, potom vás čakajú ešte väčšia a lukratívnejšia práca a rôzne umiestenie kancelárií s ďalšími a ďalšími možnosťami.

    Práca lepšie odsýpa s kamarátmi a staveniská nie sú výnimkou. Ovládajte vozidlá s kamarátmi v režime pre viacerých hráčov a plňte stavebné misie spolu, prípadne si môžete hrať v otvorenom hernom svete.

    Hry pre viacerých hráčov sa môžu zúčastniť až štyria hráči. Hráč, ktorý otvára server hry, slúži ako hostiteľ a ujíma sa úlohy vedúceho stavebnej spoločnosti, ktorú ostatní hráči zdieľajú v kooperatívnej hre.

    V jednoduchej hre môžete spolupracovať a plniť stavebné práce spoločne. Môžete vykopávať jamy pomocou viacerých rýpadiel naraz, zatiaľ čo ďalší hráč bude prevážať vykopaný materiál na štrkovisko. V pokročilej hre môžete pracovať až na troch staveniskách naraz a zarobiť si so svojou stavebnou spoločnosťou naozaj veľké peniaze.

    Stačí vám 200 pracovných fáz vo viac než 150 rôznych misiách? Hra Construction Simulator 2015 ponúka množstvo príležitostí, ako do hry integrovať svoje vlastné vozidlá a staveniská. Môžete použiť editor priamo od vývojárov a budovať vlastné svety a vytvárať si vlastný herný obsah.

    Svoje modifikácie môžete samozrejme zdielať i s komunitou fanúšikov prostredníctvom Steamworks či fanúšikovských stránok. Vďaka tomu získa veľká komunita hráčov prístup k nekonečnej a rozmanitej zásobe užívateľského obsahu.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel