Cossacks 3 CZ
PC

18,90
Nákupom získate 0,38 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Aktivácia: SteamSteamDoporučený vek: Od 12 rokov
Štítky: Real-time stratégie, Stredovek
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 25098
  • Úchvatná historická realtime stratégia z Európy 17. a 18. storočia, päť historických kampaní pre jedného hráča; 12 národov, 70 typov jednotiek, až 10 000 jednotiek na bojisku; Technologický strom obsahujúci 100 objavov a 140 rôznych historických budov; Reálne správanie striel, znateľný vplyv terénu; Multiplayerové bitky až pre 7 hráčov, hra proti počítaču na náhodne generovaných mapách

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Win 7, Win 8, dvojjadrový procesor 1,6GHz, pamäť 1,0GB RAM, grafická karta s 256MB RAM, DVDROM, vyžaduje aktiváciu cez internetovú službu Steam!

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie

    Klasická real-time stratégia sa vracia po dlhých rokoch. Znovu vás čaká taktický výcvik jednotiek, stavba budov a ťažba surovín. Hra sa tradične odohráva v 17. a 18. storočí s 12 hrateľnými národmi. Do rúk sa vám dostane až 10 000 jednotiek súčasne.

    KAMPAŇ
    Po vydaní na vás čaká päť historických kampaní pre jedného hráča a ďalšie budú pribúdať v aktualizáciách, vrátane ďalších 8 národov, ktorých celkový počet sa zastaví na 20. V základnej hre to budú Rakúsko, Francúzsko, Anglicko, Španielsko, Rusko, Ukrajina, Poľsko, Švédsko, Prusko, Benátky, Turecko a Alžírsko.

    MULTIPLAYER
    V multiplayeri môže proti sebe hrať až 8 hráčov, ako v tímoch tak aj proti počítaču. Bitky budú prebiehať na náhodne vygenerovaných mapách.

    HRATEĽNOSŤ
    Herné mechanizmy budú kompletne vychádzať z prvej časti Cossacks, ktorý majú hráči dodnes najradšej. Nie je to však finálny stav. Hrateľnosť budú vývojári zo začiatku upravovať podľa reakcie fanúšikov, aby bola naozaj presne taká, akú si ju želajú.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel