DCS: Black Shark + CZ manuál
PC

33,60
Nákupom získate 0,27 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21422
  • Od tvorcov leteckého simulátoru Lock On
    Pridávame základný manuál v PDF formáte o 40 stránkach na CD
    Engine navrhnutý pre vrtuľníky; Interaktívna kampaň a bojové misie; Maximálne realistický model Ka-50; 100%-né vybavenie v 3D kokpite; Všetky zbraňové systémy; Rádionavigácia/radiokomunikácia; Palivový, hydraulický, elektrický systém; Autopilot (kompletný); Editor pre programovanie misií a letov

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, odskúšané na Win 7, procesor 2,0GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 256MB RAM, 5,0GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Simulátory
    Skutočný letecký simulátor bojovej helikoptéry s plne funkčnou 3D kabínou, vrátane kompletnej ponuky zbraňových systémov a reálnych leteckých operácií. Na druhú stranu, tento titul nie je určený len pre tých, ktorí hľadajú výzvu. Jedným kliknutím myši urobíte z vrtuľníku v rovnakom grafickom prostredí a rovnako v rovnakej palubnej výbave, klasickú akčnú hru - strielačku... Na svoje si teda prídu i tí, ktorí chcú len strieľať, popr. pripadať si dosť dobre i bez toho, že o vrtuľníku vie len to, že nevypadá ako lietadlo. Výhoda tejto hry teda spočíva v prispôsobení simulátoru nielen vlastným schopnostiam ale tiež z hľadiska náročnosti simulátoru ako celku.

    Model vrtuľníku bol naprogramovaný takým spôsobom, aby dokázal reagovať na vonkajšie vplyvy okolitého prostredia ale tiež na zlé zaobchádzanie s vrtuľníkom. Behom nízkeho letu nad korunami stromov môžete rotorom zavadiť o okolité predmety. Následky sú vymodelované. Pri tvrdom pristáti môžete zlomiť predný podvozok, alebo ho len nepatrne poškodiť - na výsledku je to opäť vidieť. Napríklad práve podvozkovej sústave vývojári z hľadiska akcie a reakcie venovali nezvyčajne vysokú pozornosť. To isté sa týka rotorových listov, pohonnej jednotky a komplexného vybavenie v kabíne.

    3D kabína obsahuje každý spínač a každý budík, ktorý je súčasťou reálneho vrtuľníku. Výhoda plynulej animácie ihlových budíkov i ľahkého spôsobu ovládania myšou, uľahčuje využitie 3D kabíny, vrátane ovládania v akomkoľvek režime letu. Zvyknete si i na využívanie rádio navigačného vybavenia, vrátane rádio komunikácie, popr. letu s využitím auto pilota.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel