Demigod
PC

37,80
Nákupom získate 0,15 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 13978
  • Dva typy postáv, Generál (z ktorého pohľadu bude hra viac RTS) a Assassin (skôr akčné RPG).; Cieľom levelov je doviesť vašich vojakov až na nepriateľské územie a dobyť pevnosť.; Základom hry je upravený engine Supreme Commander s osvedčeným systémom kamery.; Kooperatívny postup multiplayerom s ľuďmi/umelou inteligenciou, v rámci sieťovej hry ďalej rankované zápasy, turnaje, klany a chaty.

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], procesor 2,4GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 128MB RAM (Radeon X1600, GeForce 6800 alebo lepšia), 8,0GB voľno na disku

    Kategórie

    PC / PC hry / RPG
    Mix stratégie a RPG od tvorcov Supreme Commander, inšpirovaný módom pre WarCraft III. Ujmete sa v ňom úlohy jedného z hrdinov, kde za každého hrdinu bude hrať trochu inak: niekedy skôr ako RPG v štýle Diablo II (s masovým zabíjaním nepriateľov, zbieraním magických prsteňov, amuletov a fľaštičiek), inokedy zase ako WarCraft III s levelovaním hrdinov a prehlbovaním ich zvláštnych schopností.

    Jednotlivé mapy sú koncipované ako arény, v ktorých si jednotliví polobohovia naberajú stúpencov a zvyšujú schopnosti, než si to nakoniec sami rozdajú. V bojoch budete disponovať vysokou mierou kontroly kamery s tzv. strategickým zoomovaním - od pohľadu priamo z bojiska až po ten s vysokým nadhľadom nad situáciou ako v RTS.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy, darkhorse, falloutdarkhorse, AmazonPrimeFallout
playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam