Disciples III: Gold Edition
PC

12,19
Nákupom získate 0,49 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21473
  • Gold edícia obsahuje základnú hru Disciples III: Renaissance a tiež datadisk Disciples III: Ressurection

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, procesor 2,0GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 128MB RAM, 10,0GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Disciples III je klasická fantasy ťahová stratégia s RPG prvkami postavená na Virtual Dream engine vytvorenom in-house tvorcami z tímu .Dat Company, v ktorej sú k dispozícii 3 hrateľné rasy - The Empire, The Legions of the Damned a Noble Elves, pričom každá z nich disponuje unikátnymi jednotkami a mestami.

    Disciples III: Renaissance
    Priame pokračovanie, v ktorom hráč preberá úlohu vodcu jednej z troch fantasy rás sveta Nevendaar, aby sa ho v dlhom a náročnom boji snažil ovládnuť. Rovnako ako predošlé Disciples diely, ponúka i tento tretí diel dramatický a do temna ladený príbeh s množstvom zvratov, kde bude miesto pre veľa charizmatických postáv s rôznymi cieľmi.

    Disciples III je klasická fantasy ťahová stratégia s RPG prvkami postavená na novom Virtual Dream engine vytvorenom in-house tvorcami z tímu .Dat Company, v ktorej sú k dispozícii 3 hrateľné rasy. The Empire, The Legions of the Damned a Noble Elves. Pričom každá z nich disponuje unikátnymi jednotkami, mestami a tiež zakončením hlavnej príbehovej singleplayer kampane.

    Disciples III: Resurrection
    Dej Renaissance sa vracia do čarovnej krajiny Nevendaar, kde hráč dostane poverenie, aby viedol armádu nemŕtvych. Padlí hrdinovia a monštrá sú pod vašou kontrolou a vydávajú sa na cestu za pomstou v mene temnej bohyne Mortis! Za úlohu máte poraziť svojich nepriateľov pomocou čiernej mágie, brutálnej sily a hlavne odvážneho srdca. Disciples III: Resurrection ponúka viac než 70 hodín taktickej zábavy, nových hrdinov, jednotky a výzvy v podobe masívnej nemŕtvej hordy.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky