Earth 2150 Trilogy
PC

(1x)
22,60
Nákupom získate 0,90 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Štítky: Sci-Fi, Real-time stratégie
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 12125
  • Trilógia kvalitnej sci-fi RTS!

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, ME, XP, procesor 450MHz, pamäť 128MB RAM, grafická karta s 8MB RAM, 2,0GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Earth 2150: Escape From the Blue Planet
    Druhý diel v populárnej série sci-fi RTS. Ide o kompletne 3D stratégiu postavenú na enginme Earth II, ktorý dokáže vyprodukovať detailnú a skvelú pohybovú grafiku i na priemerných zostavách. Hra ponúka možnosť výberu jednej z 4 hrateľných strán, pričom každá strana predstavuje iný štýl hry vďaka odlišným jednotkám, stavbám, modelov produkcie i vývoja atď. Ide o tieto strany - LC (mierumilovná matriarchálna spoločnosť hľadajúca nový domov po zničenej Zemi), USC (mechanická armáda robotov vedená hlavným počítačom, ktorý zabil všetkých ľudí), Alien (mimozemská rasa uväznená dlhé roky na Marse a prebudená pristávajúcimi loďami), ED (Euro-azijská korporácia bojujúca za prežitie klasickej ľudskej rasy). Vedľa 4 rozsiahlych kampaní (každá s 7 misiami) hra ponúka i multiplayer v niekoľkých módoch vrátane skirmishe a kooperácie.

    Earth 2150: Lost Souls
    Priame pokračovanie stratégie Earth 2150, v ktorej sa vrátite späť na Zem, kde budete bojovať v ruinách miest ako Amsterdam, San Francisco či Viedeň a v evakuačných lodiach. O vizuálnu hostinu sa postaral rovnaký enginme ako napríklad v staršej hre The Moon Project.

    Táto najnovšia epizóda zahrňuje tri nové rozsiahle kampane s triciatími misiami. K dispozícií máte aj editor máp a nechýba ani multiplayer s viacerými než 25 mapami, ktoré si môžete zahrať s priateľmi po LAN-e alebo na Internete.

    Earth 2150: The Moon Project
    The Moon Project - Topware Bitka o Zem v rokoch 2150 stále prebieha. Medzitým ale na Mesiaci Lunárna korporácia pripravuje tajný projekt a UCS sa tomu pokúša prísť na chlp. Čaká vás nové herné prostredie, nový príbeh, nové kampane, nové jednotky a budovy a ešte omnoho viac.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (1)

    (Xzone.cz)
    Neoverený nákup
    • Earth 2150 je jedna z mála her, u které řadím obtížnost dokladů. Díky ní musí totiž hráč v každé situaci přemýšlet a ne jen náhodně klikat po mapě. Takových RTS se dnes už moc nevidí. Modifikovatelnost a vůbec přístupnost kompletního nastavení všech jednotek je taky věc řekněme neobvyklá. No a ještě nesmím zapomenout na spoustu projektů ke zkoumání a opravdu obrovskou haldu misí. Jo a taky na hudbu :)
    • Dnes už poměrně zastaralá grafika. Taky mám pocit, že si moc nerozumí s procesory Duron nebo možná s nějakou jinou součástí mojí konfigurace, takže ji nemůžu spustit (nevadí, mám ještě druhé PC).

    Opravdu neznám komplexnější a propracovanější akční RTS. Obtížnost a délka však může některé hráče odradit a to je rozhodně škoda.

    Celkové hodnotenie vypočítavame z overených aj neoverených hodnotení.
    Overený nákup - zákazník preukázateľne zakúpil produkt u nás v obchode.
    Neoverený nákup - nemôžeme overiť, či zákazník produkt zakúpil.

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel