Elven Legacy Collection
PC

8,99
Nákupom získate 0,18 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 12 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21470
  • Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], procesor 1,5GHz, pamäť 512MB RAM, grafická karta s 128MB RAM (GeForce FX 5700 / Radeon 9600), 3,0GB voľno na disku, DVDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / Stratégie
    Elven Legacy

    Pokračovanie ťahovej stratégie Fantasy Wars, ktorej ústrednou postavou príbehu je tentoraz žoldnier, ktorý sa dostane ku ukrytým tajomstvám Elfov. Tým nezostane nič iné, než sa v celkovo 18 misiách vydať do ľudského sveta a svoje si uchrániť, s armádou pod vedením hraničiara Sagittela a kúzelníčky Gylven. Behom svojho putovania Elfovia narazia i na Strom života alebo starú kliatbu Darayanov, teda rasy, ktorú práve Elfovia kedysi dávno vymazali z povrchu zemského.

    Elven Legacy: Magic
    Tento krát sa príbeh týka vlny démonickej mágie, ktorá sa uvoľnila po smrti démona Farrakha a zachvátila celý svet a teraz sa dostala i ku slobodnému mestu Sylent. Na hráča čaká 15 nových misií, rozdelených do dvoch kampaní - jedna za ľudí a druhá za elfov a rovnako ako v predošlej časti nechýba ani misia bonusová, jeden nový hrdina a také návrat tých starých z predošlých častí. Nové taktické možnosti, rovnako ako kúzla a magické artefakty, by mali hre dať opäť trochu iný rozmer.

    Elven Legacy: Ranger
    Príbeh sa točí okolo Marcusovho rádu, ktorý sa "prebúdza" po dlhej dobe nečinnosti a izolácie, a tak je preslávený ranger Cornelius, ktorý je majstrom lsti a úskokov a chodí ozbrojený svojou kópiou, požiadaný, aby pripravil svet na príchod rádu. Princíp hry zostal rovnaký. Opäť je herný plán rozdelený na šesťuholníky a hráč po nich posúva svoje jednotky. Okrem 16 nových misií, troch nových hrdinov, piatich unikátnych artefaktov a dvanástich nových kúziel, sa ďalšie novinky týkajú práve rangera Cornelia a jeho kópie. Pomocou nej môže používať špeciálne sily pri svojom útoku a nestráca pri tom svoj ťah, aj keď všetky ostatné jednotky majú iba jednu akciu pohybu a útok za ťah.

    Elven Legacy: Siege
    V Siege sa odvíja pokračovanie príbehu celej Elven ságy a priamo nadväzuje na koniec datadisku Ranger. Ubehlo veľa mesiacov od návratu Marcusovho rádu, ktorý založil kráľovstvo New Tixus. Vyhnaní elfovia, pod vedením ich vodcu lorda Saggitela však naďalej provokujú a hrozia, že vpadnú do sveta ľudí. Ľudské armády sú na nich pripravené a vyčkávajú. Saggitel a jeho armády sa tak stávajú cieľom pre brata Karla - rytiera svätej inkvizície a z predošlého datadisku už známeho rangera Corneliusa.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy, darkhorse, falloutdarkhorse, AmazonPrimeFallout
playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam