Etherlords Athology
PC

8,09
Nákupom získate 0,32 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21649
  • Obsahuje hry Etherlods a Etherlords 2

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, ME, Vista[32bit], Win 7, procesor 300MHz, pamäť 64MB RAM, grafická karta s 8MB RAM, 1,4GB voľno na disku, 8x CDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / RPG
    Etherlords:

    Môžete viesť jednu z aliancií (Vitalovia + Kinetovia alebo Chaotov + Synthetovia)na ceste k Chrámu času. Na výber máte z dvoch kampaní. Okrem ťaženia si môžete vybrať i samostatnú misiu alebo duel, čo je len bojová časť hry. Okrem toho je možné zahrať si i proti kamarátom vo voľbe multiplayer (mód pre viacerých hráčov obsahuje i diplomaciu, v ktorej si môžete vybrať z štyroch typov aliancií).

    Etherlords II:

    Etherlords II je pokračovaním inovatívnej a veľmi obľúbenej hry Etherlords. Štyri jedinečné rasy etherového sveta, zasiahnuté do rovnako krásne vytvoreného 3D fantasy sveta ako to bolo v pôvodnej hre, sú hneď na začiatku postavené pred spletiteľov tajomstva. Tím je zmiznutie samotného bieleho vládcu, ich všemocného vodcu, a rovnako zlovestných hrdinov a netvor s neobyčajnými silami a schopnosťami.

    Etherlords II je RPG s komplexnou a zaujímavou hrateľnosťou, zrovnateľnou so štýlom mnoho obľúbených japonských hier rovnakého žánru. Taktický ťahový mód súboja a jeho prehĺbenia - čerpá z najlepších tradícií kartových hier ako je napríklad MTG.

    Postupné preskúmavanie sveta umožní každému hráčovi ponoriť sa do príbehu z perspektívy svojej vlastnej rasy. Príbeh je vyprávaný ako záhada, ktorú hráč pomaly rozpletá pomocou rozhovoru s postavami a plnením úloh. Zhromažďovanie surovín poskytuje príležitosť k ďalšiemu skúmaniu a umožňuje vám nákup ešte mocnejších netvor a kúziel.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz