Etherlords Athology
PC

8,09
Nákupom získate 0,32 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21649
  • Obsahuje hry Etherlods a Etherlords 2

    Minimálne požiadavky

    Windows 98, 2000, ME, Vista[32bit], Win 7, procesor 300MHz, pamäť 64MB RAM, grafická karta s 8MB RAM, 1,4GB voľno na disku, 8x CDROM

    Kategórie

    PC / PC hry / RPG
    Etherlords:

    Môžete viesť jednu z aliancií (Vitalovia + Kinetovia alebo Chaotov + Synthetovia)na ceste k Chrámu času. Na výber máte z dvoch kampaní. Okrem ťaženia si môžete vybrať i samostatnú misiu alebo duel, čo je len bojová časť hry. Okrem toho je možné zahrať si i proti kamarátom vo voľbe multiplayer (mód pre viacerých hráčov obsahuje i diplomaciu, v ktorej si môžete vybrať z štyroch typov aliancií).

    Etherlords II:

    Etherlords II je pokračovaním inovatívnej a veľmi obľúbenej hry Etherlords. Štyri jedinečné rasy etherového sveta, zasiahnuté do rovnako krásne vytvoreného 3D fantasy sveta ako to bolo v pôvodnej hre, sú hneď na začiatku postavené pred spletiteľov tajomstva. Tím je zmiznutie samotného bieleho vládcu, ich všemocného vodcu, a rovnako zlovestných hrdinov a netvor s neobyčajnými silami a schopnosťami.

    Etherlords II je RPG s komplexnou a zaujímavou hrateľnosťou, zrovnateľnou so štýlom mnoho obľúbených japonských hier rovnakého žánru. Taktický ťahový mód súboja a jeho prehĺbenia - čerpá z najlepších tradícií kartových hier ako je napríklad MTG.

    Postupné preskúmavanie sveta umožní každému hráčovi ponoriť sa do príbehu z perspektívy svojej vlastnej rasy. Príbeh je vyprávaný ako záhada, ktorú hráč pomaly rozpletá pomocou rozhovoru s postavami a plnením úloh. Zhromažďovanie surovín poskytuje príležitosť k ďalšiemu skúmaniu a umožňuje vám nákup ešte mocnejších netvor a kúziel.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
spiderman2, marvelsspiderman2, funkopop, popfigurky