Far Cry: The Wild Expedition EN
PC

18,90
Nákupom získate 0,15 kreditov
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Od 18 rokov
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21637
  • Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, Win 8, 15,0GB voľno na disku, DVDROM, Procesor: 2,6 GHz Intel Core2 Duo E6700 alebo AMD Athlon 64 X2 6000+ 3 Ghz, Pamäť: 2 GB RAM pre XP, 4 GB pre Vista, Grafická karta: 512 MB s podporou Shader 3.0,

    Kategórie

    PC / PC hry / Akčné
    Far Cry: The Wild Expedition spája hneď štyri diely z tejto výnimočnej série. V prvom diely sa ako náhodný hrdina ocitnete na odľahlom tropickom ostrove, kde sa šialený muž hrá na boha. Vytvára nové druhy zvierat a nahrádza tie, o ktorých si myslí, že sú geneticky mŕtvi. (ľudia).

    V druhej časti sa Jackove strastiplné cesty presúvajú do Afriky, kde si užijete vyprahlú savanu s kaňonmi, alebo rozpadajúce sa domy v útrobách nepriestupnej džungle. Svoju postavu si budete môcť špecializovať v jednej zo štyroch tried: Grunt, Engineer, Medic a Sniper.

    Ďalšie pokračovanie vás zavedie za hranice civilizácie, na ostrov, kde neplatia žiadne zákony, ktorému velí pirátstvo a ľudská bieda, a odkiaľ je úniku, iba skrz drogy, alebo guľku do hlavy. Majte sa na pozore pred krásami a záhadami tohto nepreskúmaného raja a prežite medzi radou bezcitných ľudí bez nádeje.

    Vo Far Cry: Blood Dragon sa v úlohe seržanta Rexa Colta stanete napoly človekom, napoly strojom, ale hlavne Američanom. Ste najmodernejším kybernetickým agentom typu IV, ktorého misiou je... pomsta. Ste v akcii, aby ste dostali svojho starého veliaceho dôstojníka spolu s jeho oddielom neľútostných cyborgov.
  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

fallout, falloutseries, vault, falloutlucy, darkhorse, falloutdarkhorse, AmazonPrimeFallout
playstation5, playstation4, jarnezlavy, springsale
valak, figúrky, horor
hobit, bilbobublik, bilbobaggins, hobbit, fajka
heroesofmightandmagic3, stolovka, stolovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack