Farming Simulator 15 CZ (Zlatá Edice)
PC

19,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 19982
  • Balenie obsahuje Farming Simulator 15 CZ + Oficiální rozšíření Zetor

    Náhľad nových stojov nájdete TU

    Postavte sa výzvam moderného farmárenia v podobe chovu zvierat a pestovaní rastlín; Rozvíjajte svoju farmu pomocou ďalších modulov v obrovskom otvorenom svete vrátane novej severskej krajiny; Spravujte svoje hospodárstvo a starajte sa o predaje svojho tovaru; Ovládajte viac než 100 verne reprodukovaných farmárskych vozidiel vrátane tých najuznávanejších značiek, ako New-Holland, Deutz-Fahr a ďalších; Objavte slobodu drevorubačstva vďaka novým nástrojom; Zoznámte sa s obyvateľmi priľahlého mestečka, ktorí vám sprístupnia nové misie a výzvy.

    Minimálne požiadavky

    Windows Vista[32bit], Win 7, Win 8, procesor 2,0GHz, pamäť 2,0GB RAM, grafická karta s 512MB RAM (Geforce 8600 / Radeon HD 2600), 3,0GB voľno na disku, DVDROM, vyžaduje pripojenie k internetu!

    Kategórie

    PC / PC hry / Simulátory

    Farming Simulator 15 vás pozýva do náročného sveta moderného farmárenia. Postavte sa výzvam farmárskeho života vrátane chovu zvierat (kravy, sliepky a ovce), pestovaniu plodín a ich predaja. Starajte sa o svoju farmu a rozvíjajte ju v obrovskom otvorenom svete, ktorý teraz obsahuje i nové severské prostredie. Zoznámte sa s obyvateľmi, ktorí vám zadajú úlohy a dokážte, že ste všestranne nadaný farmár!

    Farming Simulator 15 predstavuje novú aktivitu: kácanie stromov! Starajte sa o les na svojej mape pomocou nových dostupných vozidiel a strojov, ako sú nákladné vozy na klády, motorové píly, štepkovače a prívesy.

    Toto nové vybavenie sa pripája k dlhému zoznamu verne reprodukovaných farmárskych vozidiel – vrátane značiek Case IH, Deutz-Fahr a Lamborghini – ktoré budete môcť nájsť v novej garáži. K dispozícii budú tiež nové značky z oboru, ako New Holland, Ponsse a ďalšie! Aby boli vaše vozidlá čisté, navštevujte pravidelne umývačky. Kto by vo svojej garáži chcel špinavý traktor?

    Farming Simulator 15 tiež prichádza s online režimami a službami. Starajte sa o farmu až s 10 priateľmi online, alebo na miestnej sieti. Tiež môžete zdielať modifikácie, vozidlá a vybavenie s hráčmi z celého sveta, čo vám umožní v podstate neobmedzený obsah a množstvo hodín hernej doby!

    Nový obsah:
    - Východoeurópske prostredie
    - Viac než 15 nových vozidiel (Rostselmash, Zetor, Tatra, Farmtech)

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel