FIFA 19
PC

20,99
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Aktivácia: EA appEA appDoporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Futbal
Typ hry: Hra pre jedného hráča, Hra pre viacerých hráčov, Online multiplayer, Lokální multiplayer
Jazyk: České titulkyČeské titulky, AngličtinaAngličtina, PoľštinaPoľština, MaďarčinaMaďarčina
Kód produktu: 28450
  • Zahrajte si vo FIFA 19 futbal na tej najvyššej klubovej úrovni. UEFA Champions League, Europa League a Super Cup prinesú hráčom rozsiahle turnajové možnosti, oficiálnu audiovizuálnu prezentáciu a úplne nový komentátorský tím v zložení Derek Rae a Lee Dixon.

    EURÓPSKE POHÁRE A NOVÝ KOMENTÁR
    UEFA Champions League, Europa League a Super Cup sa vo FIFA 19 predstaví v mnohých podobách. Od honby za titulom v režime Cesta: Šampióni, cez aktualizácie živého obsahu vo FIFA 19 Ultimate Teame či začlenenie do režimov Výkop a Kariéra až po úplne nový, samostatný režim Champions League - všade tam sa môžete vo FIFA 19 stretnúť s najväčšou futbalovou klubovou súťažou na svete. Úplne nová komentátorská dvojica Derek Rae a Lee Dixon sa postarajú o charakteristický štýl prenosov z UEFA Champions League, Europa League a Super Cupu.

    OPÄŤ LEPŠIA HRATEĽNOSŤ
    Vďaka novým prvkom hrateľnosti v EA SPORTS FIFA 19 budete mať pod kontrolou každý moment na ihrisku, či už sa to týka zápasovej taktiky, alebo techniky s loptou. Úplne nový systém aktívneho spracovania lopty umožňuje jeho lepšiu kontrolu, dynamická taktika slúži k detailnejšiemu a pritom jednoduchšiemu nastaveniu tímu, súboje 50 na 50 zaisťujú väčšie nasadenie a dôraz na zručnosť pri súbojoch o loptu, načasované zakončenia zvyšujú kontrolu používateľa pri strelách a stále sa vyvíjajúca technológia Real Player Motion ďalej posúva úroveň spracovania jednotlivých hráčov pomocou realistických a autentických animácií.

    CESTA ZA SNOM
    Tretie pokračovanie výpravného príbehu Cesta sa v hre FIFA 19 pre PlayStation 4, Xbox One a PC dočká dramatického vyvrcholenia. V diele s názvom Cesta: Šampióni sa znovu ujmete úlohy slávneho mladého futbalistu Alexa Huntera a vydáte sa s ním za splnením jeho sna v Champions League.

    ŽIVÝ OBSAH
    Staňte sa súčasťou najobľúbenejšieho režimu série FIFA a vybudujte si vysnívaný tím z tisícov dostupných hráčov. Najprestížnejšia klubová pohárová súťaž prinesie do FIFA 19 Ultimate Teamu "živý" obsah z UEFA Champions League aj Europa League.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

Instagram
harleen, komiksypocesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla, hernymerch, , figurky
riseoftheronin, darcek, odznacik, riseoftheroninps5, ronin
Animeshow24, comissalon, Xzonelive, Xzonesk, karticky, Bratislava, vidimesanazivo, hernymerch, festial, AS24
futurama, bender, turangaleela, figurky, nibbler, shutupandtakemymoney, youtooz