Football Manager 2014
PC

17,30
Doprava
od 2,99 €
22 rokov
skúseností
Naše výhody
7x finalista
Ceny kvality
4600
výdajní
Doporučený vek: Pre všetkých
Štítky: Futbal, Manažérske
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 17885
  • Vylepšený zápasový engine; Prepracované taktické možnosti; Realistickejšie prestupy a zmluvy; Sofistikovanejšia interakcia s výborom; Vylepšená interakcia medzi hráčmi, zamestnancami a médiami; Systém správ; Vylepšené užívateľské rozhranie; Vylepšený Football Manager Classic

    Minimálne požiadavky

    Windows XP, Vista[32bit], Win 7, Win 8, procesor 2,2GHz, pamäť 1,0GB RAM, grafická karta s 128MB RAM (GeForce FX 5900 Ultra / Radeon 9800 / Intel GMA X3100), 3,0GB voľno na disku, DVDROM, Procesor: Intel Pentium 4 Intel Core AMD Athlon XP: 1.6GHz+ V

    Kategórie

    PC / PC hry / Športové

    Technicky najpokročilejší a rozličnými funkciami doslova nabitý diel z celej histórie tejto série. Vďaka viac než 1000 vylepšeniam a rozšíreniam je FM 2014 v porovnaní so svojim posledným predchodcom tou najrealistickejšou simuláciou futbalového manažmentu všetkých dôb.

    Okrem vylepšenej hrateľnosti predstavuje FM 2014 i škálu technických inovácií: hra je tiež po prvýkrát dostupná na systémy Linux a po prvýkrát tiež využije technológiu ukladania cez cloud, čo znamená, že manažéri budú môcť vo svojich kariérach pokračovať z akéhokoľvek počítača na celom svete.

    Svoj zážitok s FM si tiež môžete upraviť v doposiaľ najvyššej miere, pretože integrácia nástrojov Steam Workshop manažérom umožňuje vytvárať a zdielať upravený obsah pre FM, ako napr. balíčky s fotografiami a logami, nové a užívateľské súťaže a dokonca i na mieru šité herné výzvy pomocou nového Challenge Editora, ktorý je súčasťou Pre-game Editora, ktorý je dostupný zadarmo na stiahnutie.

  • Diskusia dočasne vypnutá

    Svoje otázky k objednávkam prosím smerujte na email xzone@xzone.sk. Ďakujeme

    Komentáre (0)

  • Recenzia (0)

Sledujte nás na instagrame

súťaž, riseoftheronin, sutazime, ps5
Chudiatko, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka, slamak, jedlo, animekucharka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedosky, vinyly, filmovysoundtrack, lpčka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka, clicker
ohrachalidech, casopislevel, hernecitanie, hernelegendy, knihalevel